Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-06, 20:26   #4713
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula
Dot.: Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
izz, dobra zosia jest z tym fb

Moja z rok temu miała wymyślone koleżanki "lusie" i "wiktorkę". Nawet ostatnio pytałam co u nich, ale powiedziała, że nie wiem gdzie są
W tamtym czasie byłam na warsztatach z psychologiem dla rodziców i pani psycholog mówiła, że czasem tak dzieci mają jak im brakuje towarzystwa innych dzieci ( w sensie poza przedszkolem). A jak to jest naprawdę to sama nie wiem
To jest szansa że "Filka" też gdzieś sobie pójdzie . Niby jestem spokojna bo i poczytałam i popytałam i podobno wszystko jest w najlepszym porządku i nie ma sie czym martwić ale jednak ...
Tak naprawdę to Żmijka bardzo tęskni za starszym bratem. Mimo że jak tylko się widzą to drą koty.

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
evitka... po imprezie napisz mi co robiłas do jedzonka..
ja planuję jeszcze coś takiego: te galaretkowe babki... wyglądają rewelka i robią furrorę dzieciaki zajadały ze smakiem- https://www.google.pl/search?q=babka...h=662#imgdii=_
Fajna ta galaretka Gdzieś miałam przepis na takie pyszne coś z galaretki i mleka skondensowanego, zmiksowanych razem. Znowu mi przypomniałaś

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
17go , potem alergolog 24go i 4go kwietnia laryngolog . Niech znajdą co mają znaleźć i jakaś decyzja zapadnie , bo łazić po lekarzach nie lubię
No ale jak trzeba to trzeba .

Z OLką u dentysty byłam coś ją napadlo i dzioba darła jak nigdy
No ale mamy już z bańki .

Zły dzień miała czy bolało ?

Też mnie wkurza łażenie po doktorach