Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzeszy V-VI
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-06, 21:58   #2124
Ashyshqa
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz

Uff, godzinka usypiania za nami. Chyba sie udalo.

Diabli pasztet robie tak: gotuje cwiartkw kurczaka z warzywami cos a la rosol tylko na szybko, do tego albo jakas kasze, albo straczki (jaglana, ciecierzyca, fasola adzuki, w sumie jakis zdrowy zapychacz, zeby to nie byl sam miesny pasztet bo Sofia tak go lubi,ze szkoda byloby mi jej dac tylko maly kawaleczek). Ugotowane wszystko blenduje razem (warzywa tez) dodaje lyzke lub dwie skrobii i do piekarnika na ok 40minut. Wszycy jemy ten pasztet: Sofia glownie na obiad (odgrzewam jej na parze, jak gotuje warzywa) a my na kanapki.
A pulpety robie normalnie tylko bez jajka.

Lonely moim skromnym zdaniem suknia, ktora masz jest ladniejsza a goly dekolt Ci w niej przeszkadza? Ja mialam podobna gore i bardzo mi to odpowiadalo

Ania jak tam Nikus? Dalej goraczkuje? Trzymam kciuki za wizyte u dermo, oby trafil Ci sie rozumny lekarz. Niestety wiem jak Ciezko jest o dobrego lekarza tej specjalizacji...

Sent from my XT1032 using Tapatalk
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora