Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-06, 23:22   #3313
cathlyn
Rozeznanie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
j

ostatecznie poszedł sam na imprezę (i nawet wiem kto maczał palce w zmianie decyzji tż).
Ciekawa jestem kto.. - t?
Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość

Cathlyn,
Współczuję takich tekstów:/
Teksty w ten deseń usłyszałam z dwa razy - no ale zapamiętałam, bo chciałam pocieszenia, a nie - inni mają gorzej.

Skoro nadrobione i nowych postów nie ma to zaczynam z serią pytań
1. Czy jest opcja, żeby zdjęcia z Klubu jakoś pojawiały się tak jak prywatne wiadomości - jakieś powiadomienie czy coś? Bo dzisiaj wchodzę a tam kilka zdjęć i nawet nie wiedziałam...

2. L. ma problemy z żuciem - jak je marchewkę czy gruszkę na parze to ładnie sobie odgryza kawałek prfzednimi ząbkami, ale później raczej nie żuje tylko połyka w całości. Co jej dawać, żeby się nauczyła żuć?
3 Kupiłam
http://hipp.pl/uploads/tx_hippkatalo...lki_ryzowe.JPG
ale sp¶óbowałam jedno i takie cholery twarde. Czy któraś z Was dawała te chrupki swojemu dziecku? Bo niby od 7 mc ale jak one o wiele twardsze niż te wafelki ryżowe zwyczajne.

I byłam dziś w CH - znalazłam na stronie Befado, że jest tam sklep z ich obuwiem. Wszystko fajnie, tylko tego sklepu nie było Wściekłam się. W okolicy był jeszcze jeden sklep z rzeczami dla dzieci z ich butami, ale było zimno więc wróciłam do domu. Sprawdziłam w necie jak jest czynny i się okazało, że sklep zlikwidowany. No kurcze, czy oni nie robią aktualizacji? Dwa sklepy w jednej dzielnicy sa na ich stronie jako sklepy z ich obuwiem, a sklepów nie ma. Jutro sie przejdę w drugą stronę do następnych dwóch, oby istniały...

Lila zaczęła budowac wieżę z klocków drewnianych Na razie tylko 2-3 klocki na sobie stawia, ale skupienie na jej twarzy - bezcenne.