Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzeszy V-VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-06, 23:50   #2149
karolina2121
siedzę i myślę

Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

nie dobijaj ja przed Nela wazylam 59... teraz hormony tarczycowe sporo namieszaly, po ciąży tez cos zostało...i na starcie wyglądam jak w 7 miesiącu :P licze, ze teraz trochę jeszcze spadne z wagi, żebym pod koniec nie musiala się toczyc. i pomyslec, ze caaale zycie wcześniak nie mogł dogonić rowiesnikow, a mama stawala na rzesach żeby mnie podtuczyć
ja przed Antkiem ważyłam jakieś 50 -51kg, a teraz startowałam z 52kg

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
najważniejsze, ze wszystko ok no i będziesz miała cudnych mężczyzn wokół siebie - mama krolowa! a jak obstawialiscie? bo u nas tatuś znow idzie w zaparte i tym razem jest pewien, ze będzie chłopak. a ja sama nie wiem...pierwsze przeczucia, ze chyba jednak dziewczynka, chociaż imiona, które gdzies tam mi w glowie już kraza sa dla synka
Wiedziałam, że będzie chłopak chociaż łudziłam się, że może jednak dziewczynka

Spadam spać