Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziwne zwyczaje w polsce i za granicą
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-07, 00:07   #121
Shazney
Zakorzenienie

Dot.: Dziwne zwyczaje w polsce i za granicą

Cytat:
Napisane przez solaola Pokaż wiadomość
Co do kolejnego dziwnego zwyczaju - kiedy holendrom zimno, ubierają na siebie kolejny sweter, kiedy nam zimno, odkręcamy grzejnik. Kiedy byłam w Holandii w marcu, były mrozy, a w pokoju miniaturowy grzejniczek to po prostu szczękałam zębami z zimna.
Po prostu oszczędność.

Cytat:
Napisane przez CzarnyElf Pokaż wiadomość
Niektorzy Amerykanie tez potrafia byc niezlymi kablami.Tylko ze u nich jest tak ze przy danej osobie sa milutcy,usmiechnieci,nie daja poznac ze cos nie tak a jak tej osoby nie ma to potem leca skarzyc do szefa i to b czesto o ☠☠☠☠☠☠☠y.A niektorzy szefowie to sa zachwyceni jak sie donosi i b czesto kablarze szybko awansujaMnie taki styl nie pasuje i czesto szefowa byla zawiedziona jak nic nie mialam na kogos podczas superwizji,ale ja od poczatku jej powiedzialam ze jak mam cos do kogos to zalatwiam to najpierw z ta osoba.
Witaj Elfiku (może mnie jeszcze pamiętasz z psychologicznego wątku )

Takie sytuacje są wszędzie, że jeden drugiego obgaduje, donosi do szefa - w każdym kraju, nie ma więc co generalizować. A i szefowie są bardzo radzi, gdy uzyskują różne informacje. Ja doświadczyłam tego w swojej pracy, w Polsce.

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując