2014-03-07, 01:13
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Instrukcja obsługi Rossmann`a :)
Serdecznie dziękuję wszystkim za odpowiedzi, normalnie nie spodziewałam się tak szybkiego i dużego odzewu 
Cytat:
Napisane przez narcyzowa
W Rossmannie są dostępne małe opakowania podróżne wielokrotnego użytku - są takie z pompką, są zakręcane, są słoiczki itd. Ostatnio sprawdzałam cenę, to mniej niż 2 zł za sztukę. Zdecydowanie bardziej się opłaca niż mini produkty (które są strasznie drogie) i można bez problemu napełniać wiele razy.
Proponowano mi wyrobienie takiej karty, kiedy kupowałam sobie oliwkę dla dzieci, a nie mam nawet 20 lat 
|
O, właściwie to właśnie o takie mi chodziło, nawet nie wiedziałam, że to coś innego niż "mini-produkty" (taką nazwę znalazłam na ich stronie, ale wówczas nie patrzyłam na ceny )? To mini i to mini 
Kupiłam ostatnio taki kremik isany:
http://i.pinger.pl/pgr224/da1dce7500...e/DSC_0033.JPG
za 3 zł i mam kolejne dziwne trochę pytanie: to będzie ten "strasznie drogi mini produkt" czy ten "podróżny za mniej niż 2 zł za sztukę"? 
Cytat:
Napisane przez StarsBeachSunriseAndHe
Tak, produkty w wersji podróżnej są przeceniane. Nie jestem jednak w stanie określić, jak często.
Różne mini produkty mają różnego typu opakowania. Niektóre mogą nadawać się do ponownego użytku, inne nie. Z kategorii do włosów polecam miniaturki Alterry - mini butelki są wytrzymałe i nadają sie do ponownego użycia (napełninia). Jak już ktoś wyżej wspomniał, są też dostępne specjalne miniaturowe opakowania wielokrotnego użytku.
W moim Rossmannie karty Babydream są na dziale z produktami dla dzieci i można wziąć taką kartę jak ulotkę. Rejestrujesz ją później przez Internet i gotowe.
|
Czyli wg Ciebie opakowania podróżne i mini produkty to to samo? 
Yay, już wiem, co zrobię przy kolejnej wizycie w Rossmanie, dzięki 
A na deser buziak dla mojego grammar nazi:
Cytat:
Napisane przez Whim
|
|
|
|