2014-03-07, 09:54
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II
Dzień dobry, wychodzimy dzisiaj do domu
ale mam leżeć, przynajmniej do 28tc co za klapa.
Jutro mam rano wizytę u mojej lekarki, zobaczymy co powie.
Teraz siedzę jak na szpilkach i czekam na 13
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45470949]
Dziewczyny, może przesadzam i może tylko mi się wydaje, ale od rana twardnieje mi brzuch ciągle. A nic nie robię praktycznie, tylko siedzę... Mały się rusza normalnie, ale tak się rozpycha, że wszystko mnie boli, a brzuch twardy jak skała [/QUOTE]
Witaj w klubie ten brzuch to może być wszystko, od przedwczesnych skurczy do zwykłego objawu fizjologicznego organizmu. Zawsze lepiej poradzić się lekarza.
Cytat:
Napisane przez __Sylwia__88
Hejka,
Wczoraj dostaliśmy propozycję kupna wózka. Nie wiem czy słyszałyście o firmie Casualplay, model S4
https://www.google.pl/search?q=casua...w=1280&bih=685
Wózek w sumie fajny, bardzo solidny, mocne plastiki i stelaż, amortyzatory. Dobrze się prowadzi, ma dodatkowy hamulec na rączce.
Ale:
- brak gondolki do niego, musiałabym szukać i dokupić osobno
- bardzo ciężki, samo nosidełko ponad 5 kg waży
- z odpięciem spacerówki dość chwilę się meczyliśmy, skomplikowane to wszystko
- no i cena- dziewczyna za używany wózek (stelaż, duży fotelik- nosidełko, spacerówka) i dodatkowo łóżeczko drewniane z szufladą powiedziała 800-900 zł.
To sorry ale trochę dołożę i będe miała wózek jaki chce, 3w1.
Tak mi się przyjmniej wydaje.
A jutro mamy zamiar jechać na zakupy. Może uda się coś wyprawkowego kupić. Głównie wózki chcemy pooglądać. I może uda się mi zobaczyć ten Camarelo.
Idę spać bo padam z nóg.
|
Wózek trochę dziwny, więc mógł być bardzo drogi, dlatego tyle chce 
Lepiej sprawdz ile by sama gondola do niego kosztowała, żeby nie było niespodzianki 
Cytat:
Napisane przez _Maya_
wczoraj miałam studniówkę  - dopiero dzisiaj to sobie sprawdziłam i jak zobaczyłam mniej niż 100 do porodu to się zestresowałam 
|
Gratulacje ja już nie mogę się doczekać, potem to już z górki
|