Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-07, 10:45   #3359
anika_s
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Mała ma ciągle gorączkę od 38 do 39,3 paracteamol ibuprofem nie działają na chwilę zbijają i to o max 37,8 w nocy dałam jej czopek do tej poiry dawałam 50 wczoraj w aptece kupiłam 125 niby pisze że od dwóch lat ale odcięłam kawałek bo pisze ze 10mg na 1 kg masy zbiło jej gorączkę ale była dosłownie mokra najlepiej śpi się na mamie i to tak z głową do góry pupa na dole. Już się zastanawiam czy to nie 3-dniówka koło 18 pojadę do lekarza jak będzie ciągle taka wysoka niech zobaczy bo już zaczynam wątpić czy to ząbki choć paluszki do buzi gryzie kocyk widać niby żeby idzie jej ostatnia jedynka górna i dwójki górne w natarciu. Kataru brak, kaszlu brak, wymiotów brak, rozwolnienia brak.
No i śpi od wczoraj usnęła już chwile przed 20 po północy się obudziła ale poszła dalej spać koło 2 się obudziła i męczyła się do 3 dałam jej wody czopka i w końcu usnęła na mnie ja z nią usnęłam tak w pozcyji pół siedzącen na skarju łóżka jak się przebudziłam to się wystraszyłam bo mogła mi zlecieć a mi się usnęło położyłam obok i spała do rana godzinkę pomarudziła dałam paracetamol i śpi od 2 godzin.
biedna też bym poszła dla świętego spokoju
anika_s jest offline Zgłoś do moderatora