Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-07, 14:00   #2016
hje
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Dziewczyny z kotami, już dawno miałam się pytać, jak wy sobie dajecie radę z kuwetami???
Nie dajemy rady, bo nie mamy kuwety Kotek kopie sobie w ziemi na polu, załatwia i zakopuje

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Serio mialyscie problem z jedzeniem po zalozeniu aparatu? Ja tylko pierwszego dnia nie wiedzialam, jak jesc z tymi drutami na zebach, a potem juz spoko bylo. Najgorzej wspominam naciaganie zebow co miesiac - ten bol przez nastepne 2-3 dni byl okropny... ://
Dokładnie, tylko kilka dni bolało, a potem luz

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
O 8 juz zaliczyłyśmy lidla i nawet drzemke (tu lekki żal bo trwała tylko 30 min)
Jak "lekki żal", to ta minka: pasuje

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Ja nosze od zerówki okulary;> i ni ma opcji, nie wyjde z domu w okularach, nie i koniec;] to wydaje mi sie,ze szybko się przyzwyczaiłaś
Ja tez nosze od zerówki, nawet od przedszkola Najpierw były tylko na zeza, a, paradoksalnie, przez nie mi się zaczął wzrok psuć i teraz już noszę stale. Może jestem dziwna, ale wolę okulary od soczewek, jak mam binkle założone, to mam twarz taką bardziej wyrazistą Tzn. zaczęłam lubić od studiów, jak kupiłam nowe, bo wcześniej wszystkie miałam dupne i nosiłam tylko w domu, a w szkole, jak czytałam z tablicy

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
wiesz, mi przez rok wzrok się popsuł o 1 dioptrie -rozumiesz, rok!!!!!!!
babeczka mówiła,że często tak po ciąży się dzieje
Mnie się o 1 dioptrię psują same z siebie, a po ciąży to wolę nawet nie wiedzieć Gołym okiem widzę, że jest dużo gorzej po porodzie, ale dalej nie byłam u okulisty

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
duzo, mi przeskoczyło z 2 i 2,25 na 3 i 2,5,..... zreszta pisałam tu o moich doswiadczeniach z okulistami (tragedia), w kazdym razie po porodzie miało wrocic a sie pogłebiło Od wczoraj pomykam w kujonkach
Mnie od 2011 do 2012 przeszło z -1,75 i -0,5 na -2,25 i - 1,25 A teraz jeszcze dużo gorzej...
I po porodzie to norma, że się pogarsza, niestety

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
haha apropo to mój tż wczoraj rano mnie budzi (oglądali z Hanią w łózku myszke Mickey" no i budzi mnie taki przerazony "Madzia, madzia!!!! " a ja że cooooooo taka zaspana jeszcze, a on "wiedziałaś że myszka miki to był chłopiec????!!!" hahaha nie chciałybyście widziec mojej miny, a on nie umiał przezyć że całe dzieciństwo myślał że to dziewczynka
Miałam napisać to samo, co Lady. To by wyszło, że już prawie 80 lat temu w bajkach była pierwsza para lesbijska, i to myszowata

-----------------------------

Dobrze jest
Pola zaprezentowała wszystkie swoje umiejętności, łącznie z otwieraniem szafek i grzebaniem w kablach Póki raczkuje, trzeba ćwiczyć siadanie na obu półdupkach z raczków, bo ona praktycznie tylko przez lewy siada. I wstawanie z kolanka, bo staje na równych nóżkach. A tak to jest miodzio.
Przed majowym weekendem wizyta i jeśli będzie już wszystko ok, to będzie ostatnia

A nie pisałam Wam, na tej ostatnie wizycie było tak, że babka zobaczyła, jak Pola raczkuje i mówi, że pewnie w święta zaczęła. My z tż tak I dzisiaj to samo, zobaczyła, jak chodzi i mówi, że pewnie góra 2 tyg. temu zaczęła. My z tż tak

Edytowane przez hje
Czas edycji: 2014-03-07 o 14:02
hje jest offline Zgłoś do moderatora