| Zakorzenienie 

| 

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

Nie dajemy rady, bo nie mamy kuwetyCytat: 

| 
					Napisane przez LadyWhisper  Dziewczyny z kotami, już dawno miałam się pytać, jak wy sobie dajecie radę z kuwetami??? |   Kotek kopie sobie w ziemi na polu, załatwia i zakopuje  

Dokładnie, tylko kilka dni bolało, a potem luzCytat: 

| 
					Napisane przez BlackSanctum  Serio mialyscie problem z jedzeniem po zalozeniu aparatu? Ja tylko pierwszego dnia nie wiedzialam, jak jesc z tymi drutami na zebach, a potem juz spoko bylo. Najgorzej wspominam naciaganie zebow co miesiac - ten bol przez nastepne 2-3 dni byl okropny... :// |   

Jak "lekki żal", to ta minka:Cytat: 

| 
					Napisane przez treselle0  O 8 juz zaliczyłyśmy lidla i nawet drzemke (tu lekki żal bo trwała tylko 30 min  ) |   pasuje  

Ja tez nosze od zerówki, nawet od przedszkolaCytat: 

| 
					Napisane przez Delicjanka   |   Najpierw były tylko na zeza, a, paradoksalnie, przez nie mi się zaczął wzrok psuć i teraz już noszę stale. Może jestem dziwna, ale wolę okulary od soczewek, jak mam binkle założone, to mam twarz taką bardziej wyrazistą  Tzn. zaczęłam lubić od studiów, jak kupiłam nowe, bo wcześniej wszystkie miałam dupne i nosiłam tylko w domu, a w szkole, jak czytałam z tablicy  

Mnie się o 1 dioptrię psują same z siebie, a po ciąży to wolę nawet nie wiedziećCytat: 

| 
					Napisane przez marsi11  wiesz, mi przez rok wzrok się popsuł o 1 dioptrie   -rozumiesz, rok!!!!!!! 
babeczka mówiła,że często tak po ciąży się dzieje |   Gołym okiem  widzę, że jest dużo gorzej po porodzie, ale dalej nie byłam u okulisty  

Mnie od 2011 do 2012 przeszło z -1,75 i -0,5 na -2,25 i - 1,25Cytat: 

| 
					Napisane przez treselle0  duzo, mi przeskoczyło z 2 i 2,25 na 3 i 2,5,..... zreszta pisałam tu o moich doswiadczeniach z okulistami (tragedia), w kazdym razie po porodzie miało wrocic a sie pogłebiło   Od wczoraj pomykam w kujonkach  |   A teraz jeszcze dużo gorzej... I po porodzie to norma, że się pogarsza, niestety

Miałam napisać to samo, co Lady. To by wyszło, że już prawie 80 lat temu w bajkach była pierwsza para lesbijska, i to myszowataCytat: 

| 
					Napisane przez bokeh  haha apropo to mój tż wczoraj rano mnie budzi (oglądali z Hanią w łózku myszke Mickey" no i budzi mnie taki przerazony "Madzia, madzia!!!! " a ja że cooooooo taka zaspana jeszcze, a on "wiedziałaś że myszka miki to był chłopiec????!!!" hahaha nie chciałybyście widziec mojej miny, a on nie umiał przezyć że całe dzieciństwo myślał że to dziewczynka  |   
 -----------------------------

Dobrze jest
  Pola zaprezentowała wszystkie swoje umiejętności, łącznie z otwieraniem szafek i grzebaniem w kablach
  Póki raczkuje, trzeba ćwiczyć siadanie na obu półdupkach z raczków, bo ona praktycznie tylko przez lewy siada. I wstawanie z kolanka, bo staje na równych nóżkach. A tak to jest miodzio. Przed majowym weekendem wizyta i jeśli będzie już wszystko ok, to będzie ostatnia

A nie pisałam Wam, na tej ostatnie wizycie było tak, że babka zobaczyła, jak Pola raczkuje i mówi, że pewnie w święta zaczęła. My z tż tak
  I dzisiaj to samo, zobaczyła, jak chodzi i mówi, że pewnie góra 2 tyg. temu zaczęła. My z tż tak  

Edytowane przez hje
 Czas edycji: 2014-03-07 o 14:02
 |