Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-07, 14:10   #2018
meneq
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość

Nie dajemy rady, bo nie mamy kuwety Kotek kopie sobie w ziemi na polu, załatwia i zakopuje

Dokładnie, tylko kilka dni bolało, a potem luz

Jak "lekki żal", to ta minka: pasuje

Ja tez nosze od zerówki, nawet od przedszkola Najpierw były tylko na zeza, a, paradoksalnie, przez nie mi się zaczął wzrok psuć i teraz już noszę stale. Może jestem dziwna, ale wolę okulary od soczewek, jak mam binkle założone, to mam twarz taką bardziej wyrazistą Tzn. zaczęłam lubić od studiów, jak kupiłam nowe, bo wcześniej wszystkie miałam dupne i nosiłam tylko w domu, a w szkole, jak czytałam z tablicy

Mnie się o 1 dioptrię psują same z siebie, a po ciąży to wolę nawet nie wiedzieć Gołym okiem widzę, że jest dużo gorzej po porodzie, ale dalej nie byłam u okulisty

Mnie od 2011 do 2012 przeszło z -1,75 i -0,5 na -2,25 i - 1,25 A teraz jeszcze dużo gorzej...
I po porodzie to norma, że się pogarsza, niestety

Miałam napisać to samo, co Lady. To by wyszło, że już prawie 80 lat temu w bajkach była pierwsza para lesbijska, i to myszowata

-----------------------------

Dobrze jest
Pola zaprezentowała wszystkie swoje umiejętności, łącznie z otwieraniem szafek i grzebaniem w kablach Póki raczkuje, trzeba ćwiczyć siadanie na obu półdupkach z raczków, bo ona praktycznie tylko przez lewy siada. I wstawanie z kolanka, bo staje na równych nóżkach. A tak to jest miodzio.
Przed majowym weekendem wizyta i jeśli będzie już wszystko ok, to będzie ostatnia

A nie pisałam Wam, na tej ostatnie wizycie było tak, że babka zobaczyła, jak Pola raczkuje i mówi, że pewnie w święta zaczęła. My z tż tak I dzisiaj to samo, zobaczyła, jak chodzi i mówi, że pewnie góra 2 tyg. temu zaczęła. My z tż tak

Zna sie kobieta na rzecy!
meneq jest offline Zgłoś do moderatora