2014-03-07, 14:30
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: The Originals
Cytat:
Napisane przez Lilkaatl
Jednak sie wybralam na plan we wtorek I srode. Nagrywalismy po 14 godzin. Bylam wykonczona I spalam wczoraj dlugo ha. W koncu zobaczylam I uslyszalam Klausa. Jego glos I akcent to sama slodycz  bardzo mily jest Joseph. Taki maly slodziak. Bylo duzo scen z Elijah, Hayley, Klaus, witches. Nie bylo Marcel ani Rebekah. Widzialam Marcela na planie. Paul Wesley tez przyszedl chyba podtrzymac na duchy swoja dziewczyne (phoebe). Beda fajne sceny jak duzo witches ginie (m.in. ja), bede jedna z tych dead witches. Musialam udawac, ze jestem dead przez godzine pokryta krwia. Rezyser (pani z niemiec) zapytala sie czy chce uzyc mojej reki za Davine, zeby jakies pudelko otworzyc. Zmyli mi lakier I nalozyli jej ale niestety nie zdazylismy tego nagrac juz. Ten serial jest nagrywany w atlancie. Maja kilka miejsc. W pt parada byla nagrywana w ich glownej lokacji, natomiast we wt I sr, bylismy w innej, taki historyczny dom (tam beda sceny z imprezy). Duzo bylo nagrywania gdzie trzeba bylo udawac, ze jestesmy na imprezie, rozmawiamy, pijemy..pozniej bylo jak uciekamy przed wampirami I takie tam. Chyba bedzie ten odcinek za miesiac.
|
Fajnie się czyta Twoje relacje. Można się sporo dowiedzieć od strony technicznej no i dodatkowe info: nie wiedziałam, że Paul Wesley jest teraz z Phoene(nie lubię tego ale cóż )
Będziesz jeszcze kiedyś na planie? 
A tak a propo odcinka to chyba coś przeoczyłam, bo nie zrozumiałam jakim cudem ożyła Davina
Maybe I should have something to eat
But food wont take this emptiness away
Im hungry for you my love
|
|
|