2014-03-07, 21:35
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz
A i musze opowiedzieć o mojej smiesnej bratanicy.. Dziewcze 3,5 roku i takie smieszne rzeczy cwaniara wymysla...
Ogolnie dziewczyna nie lubi za bardzo jesc i zawsze jest z tym problem.. Raz jak moja mama chciala jej dać zupki to wymyślila ze ona nie będzie jej jesc bo się od ogórkowej przeziębi... i nie zje bo o swoje zdrowie dba!
Innym razem bawi się... Patrze a ta siedzi pod prześcieradlem... I pytam- Asiu czy Ty jesteś duchem?? Asia- nie ja jestem ukrytym mieszkancem!
Innym razem poklocla się ze swoim tatem a moim bratem.. Wiec Asia powiedziala, że brat (a jej tato) nie możę wchodzić do jej pokoju... No to brat powiedzial, że w takim razie Asia nie może wchodzic do jego pokoju.. Poprzekomażali się troche ale Asia zaczęla wlazic do jego pokoju no i w koncu powiedziala, że w takim razie jest jej przykro i go przeprasza.. No to brat powiedzial ze też ją przeprasza. Asia powiedziala ze moze juz brat wchodzic do jej pokoju, brat powiedzial ze Asia możę wchodzic do jego pokoju...A na to Asia powiedziala, że tak dziala magia przyjaźni!
|
|