Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-07, 21:43   #3510
scarlett26
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.

ooooo czym to ja miałam pisać...............

aaaaaa, przyszedł TŻ i stwierdził, że coś ładnie pachnie z piekarnika wsadziłam na 45 min jak pisała Moderna na 190 stopni, a po tym czasie mi tam normalnie na wierzchu stało jezioro..... nie wiem co tak puściło wodę, ta gąbka w plastrach czy jak, ale zwiększyłam temp i potrzymałam jeszcze z 10 minut, że może odparuje... niby coś to dało, ale nadal wodniste było jak czort i ciężko to było nakładać bo sie rozlatywało kompletnie.... no ale jakoś odcedziliśmy i zjedliśmy.... jak odstało i wyschło i podgrzałam teraz w mikrofali to lepsze, ale coś tam nadaje taki mocno kwaśny smak? ta cukinia? trochę za kwaśne jak dla mnie.... no i za dużo na 2 ludzie, na 2 dni by było w miarę ok.... ledwo połowę daliśmy radę zjeść

potem pojechałam do dentysty, jeszcze tak znieczulona nie byłam, zdrętwiało mi pół twarzy i oko łzawiło i miałam problem jakoś je domknąć no ale gites, next time za pół roku....

a potem zrobiłam skok na sephorę i nabyłam już się ładuje.... babka mi próbki zaproponowała hhihi, pyta, co bym chciała - perfumy czy pielęgnację myślę sobie, perfum mam taką ilość, że nie zużyję do emerytury, gift od brata na każdą okazję, a skoro kupuję wg swego misternego planu szlifierkę do twarzy to chyba logiczne, że mi się za bardzo kremikować nie chce :brzyda l: hehe i pomyślałam o pewnej kremomaniaczce - nomadce..... to był mój 3sekundowy tok myślenia..... no ale muszę coś odpowiedzieć - to rzekłam do niewiasty - a co pani proponuje???? hihi, na to pani, że może coś z pielęgnacji w takim razie..... i dostałam w takich mini słoiczkach kremiki co mają mi niby na tydzień tej pielęgnacji wystarczyć:cojest : już nie komentowałam, że fajnie by było, gdyby taką ilość szło kupić, bo to dla mnie zapas na pół roku.... słabo mi się zrobiło jak zobaczyłam ceny - coś w granicach Clarisonica I mam jakieś serum - srerum, pod oczy i ogólnogębowy Heleny Rubinstein Powercośtam...... Nestelle pewnie dostanie zawalca, że nie doceniam tych mazi, o ile imię i nazwisko tej pani historycznie nie było mi obce i wiedziałam, że ostatecznie coś w kosmetykach robiła, to że akurat kremy to nie

idę spać, to za długi i ciężki dzień.... :brzyda l:

- 100/2017 (28304 strony)
- 143/2018 (35435 strony)
- 45/2019 (9833 strony)
scarlett26 jest offline Zgłoś do moderatora