Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przykre/śmieszne/dziwne przygody z dzieciństwa :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-06-22, 17:42   #19
Shemreolin
Zakorzenienie

GG do Shemreolin Send a message via Skype™ to Shemreolin
Dot.: Przykre/śmieszne/dziwne przygody z dzieciństwa :-)

1. Jak jak byłam mała to modliłam się z siostra i koleżanką z domu obok jak nasi rodzice wieczorem urządzili sobie grilla i pili alkohol. Wrzucałyśmy pierścionki do wody i modliłyśmy się, bo ten alkohol to taka straszna rzecz. :P
  2. Jak byłam mała to zostawiałam skórki od banana na chodniku przed domem i czaiłam się w krzakach wyczekując aż sie ktos wywali.
  3. Obok mojego domu były działki i cmentarz (tuż za wysokim drewnianym płotem) i wieczorami z dziewczynami kradłyśmy owoce z działek a potem siedziałyśmy na płocie od cmentarza i patrzyłysmy na lampki zajadajac się owocami i zielonym groszkiem.
  4. Jak miałam jakieś 8-9 lat odebrałam mój pierwszy koci poród w szafie. To było przecudowne doświadczenie.
  5. Lałam każdego kto tylko tknął moją siostrę, co nie przeszkadzało mi jej lać osobiście. :P
  6. Kiedyś w sklepie wzięłam oranżadę w butelkach i miałam zwrócić butelki, ale tego nie zrobiłam i potem przez wiele lat omijałam ten sklep, bo bałam się, że ta pani mnie rozpozna i nawrzeszcy na mnie.
  7. Jak miałam 10 lat i moja mama wyjechała do Warszawy (bo wtedy mieszkałam w Prudniku na opolszczyźnie), zostałam sama w domu (siotra uczyłam siew szkole baletowej w Warszawie) i strasznie chciało mi sie pić. Znalazłam jakaś butelkę i napiłam sie a tam było piwo! Myslałam, że zwymiotuję.
  8. Innym razem moja mama zostawiła papierosa w popielczce i wyszła do kuchni a ja sie zaciagnęłam, bo myślałam, że to musi być bardzo dobre skoro ona to ciagle trzyma w ustach. No i potem do 19 roku życia nie tknęłam papierosów. No a teraz palę...

Shemreolin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując