Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy to źle,że Wizaż się zmienił?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-06-22, 17:42   #79
vanilla_sky
Zakorzenienie

Dot.: Czy to źle,że Wizaż się zmienił?

Cytat:
Napisane przez Smoczyca
A dlaczego jestem wzburzona? Bo w kilku postach pojawiło się tu coś, czym czuję się personalnie urażona - zapewne zaraz posypią się posty że jestem histeryczną wariatką i nadinterpretuję - wydaje mi się że nigdy nie pokazywałam iż uważam się za "lepszą" od innych - czy to z racji stażu na wizażu, czy pewnej popularności jaką zdobyłam z powodu moich doświadczeń z kosmetykami? Czy kiedykolwiek zadzierałam nosa? Jestem wredną skorpionicą i czasem coś mi się wyrwie - nie przeczę, ale zawsze prepraszam tak samo jak w wątku z nieszczęsną Lopez! - czy komuś personalnie dałam odczuć że jestem lepsza bo wystukałam już ponad dwa tysiące postów i 500 recenzji? Proszę o dokladne info, bo inaczej odbieram to jako kolejną potwarz rzuconą w moim kierunku... Nie chcę się licytować z nikim jesli chodzi o ilość postów ani udowadniać jak bardzo dużo swego czasu poświęcam wizażowi - z przyjemnością, bo kocham wizaż - codziennie dostaję po kilka maili i PW z różnymi pytaniami, a zawsze odpowiadam (choć czasem z poślizgiem). Nie uważam się za lepszą. Jak coś wiem - to cieszę się że moge pomóc. Nie uważam sie za żaden autorytet - choć niekótre wizażanki się tak do mnie zwracają - łaskocze to mile smoczą prózność, ale zawsze prostuję że jestem ino skromny filolog...

Strasznie mnie zabolały pewne słowa w tym wątku...

Cóż, moze w ogóle powinnam ograniczyć swoja działalność do forów merytorycznych, kosmetycznego, wizażystki czy KWC...
ja bardzo lubie czytac twoje wypowiedzi smoczyco, z ktorymi nie zawsze sie zgadzam, ale zawsze sa interesujace i "jakies". mam nadzieje, ze nie poczulas sie dotknieta akurat moja wypowiedzia (napisalas tak tajemniczo, ze niektore wypowiedzi cie dotknely wiec teraz kazda sie bedzie zastanawiala czy to o nia chodzilo ) - ja nie chcialam ci nic personalnie wytykac ani sugerowac, a jedynie chcialam naswietlic te kwestie z innej strony.
nie ograniczaj swojej tu dzialalnosci, prosze
vanilla_sky jest offline Zgłoś do moderatora