Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 8 m-cy zapalenie ucha, brak poprawy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-07, 21:00   #6
mamasierpniowa
Zadomowienie

Dot.: 8 m-cy zapalenie ucha, brak poprawy

jeśli chodzi o wapno to faktycznie proponuję ostrożność. W szpitalu przepisano mojemu dziecku wapno chyba sansovit bananowy po którym mała wymiotowała za każdym razem. Dopiero po zamówieniu na necie wapna dla alergików wszystko wróciło do normy. Taka sama sytuacja była z Hedelixem, czyli syropem wykrztuśnym po którym moje 6-miesięczne dziecię prawie sie udusiło i musiałam wzywać pogotowie. Nie wierz ślepo lekarzom. Z lekarstwami wstrzymaj sie az mała skończy przyjmowanie antybiotyku, im mniej tym lepiej. Jesli antybiotyk to tylko dodatkowo witaminy i probiotyk.Omegamed nie stosowałam wiec nie chce Cię wprowadzić w bład, ja bym nie podawała.W ogóle nie chodzę już do lekarzy nawet jak córka jest chora to podaję jej tylko witaminy i Biogaję bo wiem, że jak odwiedzę lekarza to od razu wypisze receptę na antybiotyk. Wiadomo, z zapaleniem ucha nie ma żartów, ale jeśli tylko możesz to nie faszeruj dziecka lekami.Witamina D, witamina c, dobre wapno dla maluszków i probiotyk , to powinno wystarczyć.
mamasierpniowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując