| 

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

Cytat: 

| 
					Napisane przez bokeh  
no a to moja okularnica  |   super wygląda  

Moja odstawia zawsze histerie nawet przy jednym wkluciuCytat: 

| 
					Napisane przez meneq  silver, insolito tym razem plakala bardzo, ale coz sie dziwic: rozumie powage sytuacji a w dodatku to byly 3 wklucia |  

Cytat: 

| 
					Napisane przez bokeh  haha apropo to mój tż wczoraj rano mnie budzi (oglądali z Hanią w łózku myszke Mickey" no i budzi mnie taki przerazony "Madzia, madzia!!!! " a ja że cooooooo taka zaspana jeszcze, a on "wiedziałaś że myszka miki to był chłopiec????!!!" hahaha nie chciałybyście widziec mojej miny, a on nie umiał przezyć że całe dzieciństwo myślał że to dziewczynka   
zauwazyłam  |       ciekawe czy mój tż by wiedział
  muszę go zapytać  

Nie myślałam jeszcze o tymCytat: 

| 
					Napisane przez kunegunda.bis  kupujecie dla swoich maluchow okulary przeciwsloneczne? ja sie nad tym zastanaiwalam ale boje sie ze Toska bedzie je sciagac. |  

jejkuCytat: 

| 
					Napisane przez meduzza  Dostałyśmy skierowanie do szpitala    Mała nic nie pije, było już lepiej a dziś w nocy znów chlustanie i podobne akcje...  
Martwię się o nią ale wiem, że tam ją nawodnią i wróci moje dziecko bo teraz jej nie poznaję   |   co to się dzieje ostatnio!  ZDRÓWKA!! 

Cytat: 

| 
					Napisane przez marteczka69  Cześć Dziewczyny! Już kiedys do Was pisałam ,pewnie mnie nie pamiętacie,czytam Was no prawie od samego początku i pierwsze co robie rano to otwieram oczywiscie Wasz wątek.Mam nadzieje ze przygarniecie mnie do siebie.  |   ja nie pamiętam Cię WITAJ!

Ja właśnie tam kupowałam ten pierwszy wózekCytat: 

| 
					Napisane przez LadyWhisper   |   

ok KundziaCytat: 

| 
					Napisane przez kunegunda.bis  a mozecie do mnie sie zwracac np Kundzia   |    
				__________________Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
 |