Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
Napisane przez bokeh
no a to moja okularnica 
|
super wygląda 
Cytat:
Napisane przez meneq
silver, insolito tym razem plakala bardzo, ale coz sie dziwic: rozumie powage sytuacji a w dodatku to byly 3 wklucia
|
Moja odstawia zawsze histerie nawet przy jednym wkluciu
Cytat:
Napisane przez bokeh
haha apropo to mój tż wczoraj rano mnie budzi (oglądali z Hanią w łózku myszke Mickey" no i budzi mnie taki przerazony "Madzia, madzia!!!! " a ja że cooooooo taka zaspana jeszcze, a on "wiedziałaś że myszka miki to był chłopiec????!!!" hahaha nie chciałybyście widziec mojej miny, a on nie umiał przezyć że całe dzieciństwo myślał że to dziewczynka
zauwazyłam 
|

ciekawe czy mój tż by wiedział muszę go zapytać 
Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis
kupujecie dla swoich maluchow okulary przeciwsloneczne? ja sie nad tym zastanaiwalam ale boje sie ze Toska bedzie je sciagac.
|
Nie myślałam jeszcze o tym
Cytat:
Napisane przez meduzza
Dostałyśmy skierowanie do szpitala  Mała nic nie pije, było już lepiej a dziś w nocy znów chlustanie i podobne akcje...
Martwię się o nią ale wiem, że tam ją nawodnią i wróci moje dziecko bo teraz jej nie poznaję 
|
jejku co to się dzieje ostatnio! ZDRÓWKA!!
Cytat:
Napisane przez marteczka69
Cześć Dziewczyny! Już kiedys do Was pisałam ,pewnie mnie nie pamiętacie,czytam Was no prawie od samego początku i pierwsze co robie rano to otwieram oczywiscie Wasz wątek.Mam nadzieje ze przygarniecie mnie do siebie. 
|
ja nie pamiętam Cię
WITAJ!
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper
|
Ja właśnie tam kupowałam ten pierwszy wózek 
Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis
a mozecie do mnie sie zwracac np Kundzia 
|
ok Kundzia