Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-07, 22:32   #2162
bokeh
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Dziewczyny, przyszłam się Wam pochwalić, że moja córka zrobiła dzisiaj pierwsze samodzielne kroczki. Kilka razy! Po 4-5 kroczków... I widzę, że jej się spodobało. Więc pewnie jutro będzie dalej ćwiczyć.

no widzisz )
Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
super

błagam

brawo dla Oliwki

super też mamy octavie ale nie w kombi

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
Co oglądać American Hustle czy Sierpień w hrabstwie Osage?
sierpień... bo jestem ciekawa czy fajne ;P

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość

[/COLOR]Ciekawe jak tam Silver po 1 dniu w pracy
tez o niej dziś myslałam

Cytat:
Napisane przez elllmi;45490824[B
]jakby tir i do tego z przyczepą miał z tyłu szybkę, to chyba przez lornetkę musiałabyć do niej patrzeć[/B]

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Hej.
Moje dziecko przed chwilą zasnęło.
Jezu jak ja się stęskniłam za nią!!!! MASAKRA!
Przez ten jeden dzień co była z moimi rodzicami naczyła się lepiej chodzić (nie boi się już tak). Przyszłam to ciągle za mną chodziła i wogóle nie raczkowała, a to się nigdy nie zdarzyło. No i jeszcze jednej rzeczy się nauczyła z siadu potrafi sama wstać bez podpierania! (też pierwszy raz).Jak ona sie tego w jeden dzień nagle nauczyła

A jak w pracy? Ma-sa-kra po takim czasie mega cięzko. Stałam przez 5 h i plecy mi wysiadają. Tak mnie bolą strasznie.
Ludzi mieliśmy duuuuużo bo po wypłatach i jakąś nową promocję mamy. Są rozdawane kupony i jest -20% na całą perfumerie, kolorówkę i pielęgnację twarzy. Tak bedzie przez 3 m-ce a potem -25% i tak co miesiąc więcej aż do 40%.....Milion pytań do mnie było od klientów a jak NIC nie wiem Maskara, mówię Wam. Ciągle myślałam o Darii. A jak Ona się ucieszyła jak mnie zobaczyła od razu tulu, tulu i buzi! JAK JA JĄ KOCHAM! Jutro mam wolne A cały kolejny tydzień na rano do południa.
suuper za postępy !!!

no i kciuki za prace oby było tylko lepiej tez te kupony ostatnio dostałam

Które dzieci jeszcze nie chodzą same i nie zrobiły kroku bez trzymanki ?Hania się tak boi puścić