Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-07, 21:34   #3526
nestelle
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.

Cytat:
Napisane przez Demeter Pokaż wiadomość

A ja obfociłam i nakręciłam Kubcia jak wstaje przy stoliczku Ja to się tak ciesze, ponieważ troche nie wierzyłam, że będzie chodził na roczek a jednak szansa jest

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Nestelle no już nie przesadzaj tylko po sobie musiała byś sprzątnąć :P
wierz mi ..nie chciałabyś ..... jednak jest ogromny rozdźwięk pomiędzy moim sprzątaniem a Twoim

dobrze ze poszłaś do tego lekarza. No to teraz nic innego nie pozostaje jak zdrowieć
Cytat:
Napisane przez Demeter Pokaż wiadomość
Obiad, nie spotkałam sie z tym, żeby ciasto bylo najpierw
no a ja tak, często bardzo jeśli obiad jest pózny to najpierw ciasto było .a teraz sama nie wiem jak?
Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Promocja w kauflandzie byla...szkoda ze do biedry nie skoczyl bo tam i tulipany i czekoladki...a musze sie kawalkiem swini pocieszyc....
ciesz się zes nie vege
no tyle rzeczy w promocji jest ...tampony , proszki do prania ,czekoladki ,czipsy chociazy a wybrał schab?czym się kierował ?
Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
ooooo czym to ja miałam pisać...............

aaaaaa, przyszedł TŻ i stwierdził, że coś ładnie pachnie z piekarnika wsadziłam na 45 min jak pisała Moderna na 190 stopni, a po tym czasie mi tam normalnie na wierzchu stało jezioro..... nie wiem co tak puściło wodę, ta gąbka w plastrach czy jak, ale zwiększyłam temp i potrzymałam jeszcze z 10 minut, że może odparuje... niby coś to dało, ale nadal wodniste było jak czort i ciężko to było nakładać bo sie rozlatywało kompletnie.... no ale jakoś odcedziliśmy i zjedliśmy.... jak odstało i wyschło i podgrzałam teraz w mikrofali to lepsze, ale coś tam nadaje taki mocno kwaśny smak? ta cukinia? trochę za kwaśne jak dla mnie.... no i za dużo na 2 ludzie, na 2 dni by było w miarę ok.... ledwo połowę daliśmy radę zjeść

a potem zrobiłam skok na sephorę i nabyłam już się ładuje.... babka mi próbki zaproponowała hhihi, pyta, co bym chciała - perfumy czy pielęgnację myślę sobie, perfum mam taką ilość, że nie zużyję do emerytury, gift od brata na każdą okazję, a skoro kupuję wg swego misternego planu szlifierkę do twarzy to chyba logiczne, że mi się za bardzo kremikować nie chce hehe i pomyślałam o pewnej kremomaniaczce - nomadce..... to był mój 3sekundowy tok myślenia..... no ale muszę coś odpowiedzieć - to rzekłam do niewiasty - a co pani proponuje???? hihi, na to pani, że może coś z pielęgnacji w takim razie..... i dostałam w takich mini słoiczkach kremiki co mają mi niby na tydzień tej pielęgnacji wystarczyćjuż nie komentowałam, że fajnie by było, gdyby taką ilość szło kupić, bo to dla mnie zapas na pół roku.... słabo mi się zrobiło jak zobaczyłam ceny - coś w granicach Clarisonica I mam jakieś serum - srerum, pod oczy i ogólnogębowy Heleny Rubinstein Powercośtam...... Nestelle pewnie dostanie zawalca, że nie doceniam tych mazi, o ile imię i nazwisko tej pani historycznie nie było mi obce i wiedziałam, że ostatecznie coś w kosmetykach robiła, to że akurat kremy to nie
nie no czyli jednak dzielna byłas jak masz szczoteczke?!
pewnie dostałaś kremiki Estee Lauder . Ja uwielbiam -zyc bez nich nie mogę .
No ale logiczne jednak nie jest ze jak używasz "szlifierki " to kremow nie ....
Pogrubione
czyli mieliście Tartą zupe? jedliście ją w głębokich talerzach? łyzką ?
no jak to się mówi ?"oddaj fartucha?" . Nie no następnym razem będzie lepiej
(smieje się ta co wstawiła mieso do piekarnika i po 2 godzinach wyjęłam prawie surowe .... bo nastawiłam niechcąco na 50 stopni)

Płakac mi się chce ......
wspominam jak rok temu ok.23 zaczęłam się pakowac do szpitala bo na jutro termin . ostatnie razy głaskałam brzuch ....
CAŁY rok temu !!! Pakowanie skończyłam ok 24 . i położyłam się spac .
Wstałam ,wklepałam serum ,kremy ,podmalowałam się ,Kuba do szkoły na 8 ,potem My do szpitala ,weszłam przed 9 , kazali mi czekac w kolejce ....a o 9.34 urodziłam mojego Roszka
I tak to leci ..jutro mój chłopiec będzie miał ROK !