Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-07, 22:12   #3539
Tasia34
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość

W "naszym" przedszkolu w tym roku nie przyjmują 2,5 latków ale w przyszłym roku już mają przyjmować, bo 6 latki idą do szkoł:
O, dzieki! Czyli szansa jest

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
pinceta i lusterko, wyrywane, a nie tarte ranyyyyy, jak mam wyciąć koło z tego ciasta???? jedną warstwę, dwie???? należy mi się tytuł kulinarnej pierdoły roku............ muszę jeszcze tą nigdy nie użytą blaszkę wygrzebać................ ............

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
teraz to już d blada, posoliłam, popieprzyłam, spieprzyłam, bo pomidor pod mozarellą, o! teraz TŻ mógłby się objawić, spytać co tak śmierdzi, powiedzieć, że nie jest głodny, a w ogóle to cukinii nie lubi i że idzie spać; a tu zaraz kaszkożerca da głos, a ja jeszcze muszę głowę umyć, przebrać się i dojechać.............

Caly Twoj opis zmagan kulinarnych genialny Uchichalam sie

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Kciuki, żebyście znaleźli coś fajnego i super, że się pogodziliście

Mój jakiś czas temu miał takie coś, u nas okazało się, że to od śliniaków, odkąd zaczęłam je wygotowywać i prasować buziak zrobił się gładziutki jak pupcia niemowlaka

Krzys ostatnio sliniakow nie uzywa, bo i tak zawsze sciagal Na razie nadal nie pojawilo sie nic, wiec nie wiem, od czego to bylo, ale wygladalo jak jakas reakcja alerg.

Pojechalismy dzis z tz i Krzysiem mierzyc garniaki. Znaczy chlop mierzyl, my z K. patrzylismy Mamy wybrany, jutro odbior
(Tak wiem, u nas wszystko zmienia sie, jak w kalejdoskopie - raz awantura, zaraz szykowanie do slubu )
A Krzys na wyprawie - no niesamowity! Przy mierzeniu cieszyl sie, chichotal, klaskal Potem bylismy jeszcze na frytkach belgijskich, po ciacha w cukierni, w miesnym i spozywczaku, a K. caly czas usmiechniety, rozgaworzony, na wszystko pokazywal paluszkiem, ogladal, w autobusie zaczepial panie ciagnac je za torebki No cudny jest!!!
Ania
http://suwaczki.maluchy.pl/li-73227.png
Tasia34 jest offline Zgłoś do moderatora