Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-07, 22:13   #4816
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Pomalowałam tej pani paznokcie, wyszły nawet ładne, najważniejsze że jej się podobały, zrobiłam białe ombre na pudrowym różu i na to jeszcze pociapałam szare holo
Zarobiłam 20zł, byłam w szoku

Po tym o 21 namówiłam tatę na bieganie i przebiegliśmy trochę, poćwiczyliśmy na siłowni na dworze, później jeszcze w domu ćwiczyłam i rozciągałam się, czuję że żyję!
To pewnie wyszło śliczne

Jak fajnie masz, że tata z Tobą biega u mnie w mieście zainstalowali w jednym parku sprzęt do ćwiczeń na świeżym powietrzu

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
Ja może powinnam skończyć wreszcie BJ, bo została mi jakaś 1/5, ale chyba obejrzę sobie to słynne ostatnimi czasy "Her".

Ach, ja też sobie dzisiaj pomyślałam o bieganiu, bo mam wokół tyle ładnych parków - mieszkam tutaj od sierpnia, a jeszcze żadnego porządnie nie zobaczyłam . Tylko niech się cieplej zrobi, poza tym raz próbowałam biegać to po kwadransie wróciłam z podkulonym ogonem .
Przyszła do mnie mama i tak chwile pogadalysmy i juz mi się nie chce czytać

Może spróbuj zacząć od szybkich marszow, a później stopniowo zwiększaj szybkość i pamietaj o rozgrzewce przed bieganiem

Cytat:
Napisane przez kwrobel2 Pokaż wiadomość

Ja się zmobilizowałam i zaczynam dzisiaj wyzwanie brzuszkowe i przysiadowe. Mam nadzieję, ze podołam.

Piesku od zeszłego tygodnia na TVP2 leci Sherlock i się zakochałam w tym serialu. Jest REWELACYJNY. Od 5 dni nie mogę doczekać się nowego odcinka. Jeszcze tylko 2 dni!
Ja chcę coś ogarnąć na nogi
Sherlock miałam go na tapecie w telefonie jakiś czas, teraz zastąpił go Harvey
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora