2014-03-07, 22:13
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX
Cytat:
Napisane przez miranda122
Pomalowałam tej pani paznokcie, wyszły nawet ładne, najważniejsze że jej się podobały, zrobiłam białe ombre na pudrowym różu i na to jeszcze pociapałam szare holo 
Zarobiłam 20zł, byłam w szoku
Po tym o 21 namówiłam tatę na bieganie i przebiegliśmy trochę, poćwiczyliśmy na siłowni na dworze, później jeszcze w domu ćwiczyłam i rozciągałam się, czuję że żyję! 
|
To pewnie wyszło śliczne 
Jak fajnie masz, że tata z Tobą biega u mnie w mieście zainstalowali w jednym parku sprzęt do ćwiczeń na świeżym powietrzu 
Cytat:
Napisane przez deszczowypies
Ja może powinnam skończyć wreszcie BJ, bo została mi jakaś 1/5, ale chyba obejrzę sobie to słynne ostatnimi czasy "Her".
Ach, ja też sobie dzisiaj pomyślałam o bieganiu, bo mam wokół tyle ładnych parków - mieszkam tutaj od sierpnia, a jeszcze żadnego porządnie nie zobaczyłam  . Tylko niech się cieplej zrobi, poza tym raz próbowałam biegać to po kwadransie wróciłam z podkulonym ogonem  .
|
Przyszła do mnie mama i tak chwile pogadalysmy i juz mi się nie chce czytać 
Może spróbuj zacząć od szybkich marszow, a później stopniowo zwiększaj szybkość i pamietaj o rozgrzewce przed bieganiem 
Cytat:
Napisane przez kwrobel2
Ja się zmobilizowałam i zaczynam dzisiaj wyzwanie brzuszkowe i przysiadowe. Mam nadzieję, ze podołam.
Piesku od zeszłego tygodnia na TVP2 leci Sherlock i się zakochałam w tym serialu. Jest REWELACYJNY. Od 5 dni nie mogę doczekać się nowego odcinka. Jeszcze tylko 2 dni! 
|
Ja chcę coś ogarnąć na nogi
Sherlock miałam go na tapecie w telefonie jakiś czas, teraz zastąpił go Harvey
|
|
|