Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze codzienne jadłospisy cz. XIX - OCENA JADŁOSPISÓW
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-08, 07:05   #4489
olik187
Rozeznanie

Dot.: Nasze codzienne jadłospisy cz. XIX - OCENA JADŁOSPISÓW

Cytat:
Napisane przez joanstark Pokaż wiadomość
Trzymam się zasady: przed treningiem białko i węgle, od razu po treningu węgle, 1,5h po treningu białko.

Ćwiczę siłowo i przeglądając wątek z posiłkami okołotreningowymi właśnie takie coś wyczytałam - może masz jakiś inny pomysł? Zastąpić czymś innym te wafle?

jesteś na redukcji? jeśli tak to uważam że zbędne są Ci węgle od razu po treningu, wystarczyłoby jakbyś do godz zjadła pełnowartościowy posiłek, ewentualnie zaraz po treningu szejk białkowy

---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ----------

Cytat:
Napisane przez agnieszka16 Pokaż wiadomość
Wrzucam swoje U - nie wiem, co mi się stało, ale metabolizm bardzo mi się rozpędził. Na mojej solidnej diecie, dość czystej, ale z wieloma wyjątkami, i przy umiarkowanych ćwiczeniach 3-4 razy w tygodniu w ostatnim miesiącu schudłam ponad 2 kg. Nie miałam wagi w domu, więc nie zdawałam sobie sprawy. Ważę teraz ok 55 kg przy 175 cm wzrostu, więc to granica niedowagi i nie jestem z tego zadowolona. Dokładam więc kalooooriii.

śniadanie : spory naleśnik z serem białym, rodzynkami, migdałami, malinami i jogurtem greckim. porcja sałatki owocowej z melona, jabłka, mandarynek, gruszki i suszonej żurawiny. Cappuccino z 2 espresso na pełnotłustym mleku.

II śniadanie: bułka razowa posmarowana masłem, z łososiem wędzonym, roszponką, avocado, pomidorami koktajlowymi, czerwoną papryką i rzeżuchą. koktajl z banana, mrożonych truskawek, borówek i mleka migdałowego

godzina basenu

Obiad: makaron razowy ze szpinakiem, jajkiem, czosnkiem, fetą i suszonymi pomidorami + sałatka z sałaty rzymskiej, pomidorów cherry, pieczonego tofu, pieczonego bakłażana i gruszki, z sosem z balsamico i oliwy.

podwieczorek: 2 domowe ciastka owsiane z suszoną żurawiną, migdałami i ciemną czekoladą, kawa zbożowa z mlekiem. pomarańcza

kolacja: gęsta zupa z cukinii, pomidorów i zielonej soczewicy + grzanka z razowca posmarowana pesto, z mozzarellą, pomidorami, oliwkami i bazylią.

przygarnij mnie do siebie
olik187 jest offline Zgłoś do moderatora