2014-03-08, 08:10
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez Yenotek
A ja mam obiecanego szaraka i linery. Na blogu też jest  Paznokcie, jak widać, skrócone, czekam aż faker pęknie na amen 
|
Ale ładny ten szaraczek 
Cytat:
Napisane przez vivinn
Randkowe dziewczyny pewnie pamiętają, że jak szłyśmy po Malinkę na dworzec, wstąpiłyśmy do Chińczyka i wynalazłyśmy tam strasznie dziwny lakier, o taki:
|
Pamiętamy Ale no zapowiada się nie najgorzej
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;45468326]Mani 
Bo Yen,chciała kiedyś zobaczyć Holly Day z brokatem [/QUOTE]
Mrr 
Cytat:
Napisane przez miranda122
Byłam dzisiaj w Rossmannie i zauroczyłam się nową kolekcją limitowaną Wibo, aż zdjęcie zrobiłam i jutro tam wracam 
|
Rozhulałam się i nie kusi mnie już ani Wibo, ani Lovely, ani nic z rossmana - teraz tylko Chinki, Essie, MT, CC... W dupce się poprzewracało 
Cytat:
Napisane przez meeow
Ameeelko! wołam, ponieważ mam prośbę do Ciebie.. pociapiesz wzorniki swoimi Claire's?  w necie słoczy zero, a Ty byś pomogła mi, Dmce, Smoo i reszcie chętnych dziewczyn zdecydować się na 150% czy je chcemy 
|
Ja na 100% coś chcę, ale nie mogę się zdecydować i ograniczyć
Ale czekam *_*
Cytat:
Napisane przez vivinn
Czytam dalej, że mają shimmer...hmm, sama nie wiem - kolorki fajne, ale nie wiem czy muszmiecie 
|
Hahaha, ja mam podobnie 
---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------
Cytat:
Napisane przez vivinn
No to wrzucam:
Wszystkie wyprzedażowe dzieci  i różowy marmurek od Pilar jeszcze przed tuningiem 
|
Oooooooooooo 
Co to za SH?
Cytat:
Napisane przez DMkAnia
|
Mam coś podobnego z SH, ale boję się użyć
Cytat:
Napisane przez Yenotek
Muszę normalny stempel kupić. Czy ten z Essence się nadaje do czegoś?
|
Niet! Odradzam.
Cytat:
Napisane przez czarna kawa
Łapci aktualne kropencje  Na zdjęciach nadal widzę parę niedociągnięć w kształcie, będą poprawki. Ale ze zdobienie jestem zadowolona, lubię kropki, a z daleka nie widać tych rozmazanych 
|
Ale super 
Cytat:
Napisane przez agaszak
Yen jak masz inwestować w stempelki to tylko w te z MoYou, szkoda na inne kasy, nawet na te z Konada. Masz długą płytkę, Konad i Essence mają malutkie wzorki.
|
A ja mam MoYou od Malinki i z tym też mam problem
Cytat:
Napisane przez Hanan26
mani mam  czarny + Lemax 
|
Ooooooo To ten ciemniejszy??
Cytat:
Napisane przez Yenotek
ja też mam mani  Barielle jednak cholernie ciężko było sfotografować i kolor jest przekłamany :/ Jest bardziej brudny, mniej nasycony i ma wyraźnie cieplejsze burgundowe tony. Na blogu tez jest 
|
Piękny 
Cytat:
Napisane przez Śniegowa
Bazą jest Silcare'owy Lovely- dziewica. Glęboooki ciemny fiolet(tu bez bazy jeszcze- chciałam po prostu pokazać jak on wygada)
Załącznik 5606950
Do tego Sesique, i kwiatki farbą. Załącznik 5606951
|
Rewelacyjne 
Cytat:
Napisane przez ameljja
O rany, przepraszam... Faktycznie nie widziałam a wczoraj wydawało mi się, że 3x razy przeglądałam forum...
Jutro z rana porobię słocze na wzornikach, dobrze? Wszystko Wam opisze- krycie itp. 
|
Oooo, czekam 
Nadrobiłam 
Mam nowe mani - Rare as Rubies Ale nie umiem dobrej fotki zrobić na razie buuu.
Czas edycji: 2014-03-08 o 08:21
|
|
|