2014-03-08, 08:05
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie sierpień 2014
Dzień Dobry
Wszystkiego z Okazji Dnia Kobiet, życzę dużo zdrowia dla Mam i dzidziusiów :r oza: i miłego dnia.
Zapowiada się miły dzień.
Na FB jak wpiszecie Bezpieczny Maluch, pojawią się zdjęcia z warsztatów (z Siedlec, ale u mnie wyglądało tak samo i te same osoby), sa tak zdjęcia z prezentacji np. korzyści dla mamy i dziecka z karmienia piersią (warto wiedzieć, niezależnie od decyzji).
Wciągnęły mnie wasze rozmowy o wyprawkach i już oglądam wózki, foteliki itd. Moja córa ma 5 at, wieć większość takich rzeczy już dawno sprzedaliśmy z braku miejsca do przechowywania, mam tylko spacerówkę cybex.
Jeszcze tylo 2 tygodnie i może będę już wiedziała kto mieszka w brzuszku.
Waga z dnia na dzień skoczyła mi + 1,3 kg i od 2 dni tak pokazuje. Było +2,5 kg teraz +3,8 kg. Pewnie efekt mojego napadu głodu i trochę pofolgowałam ze słodyczami, które mam zakaz jeść.
Chyba jakoś niedługo badanie na obciążenie glukozy.
Czy Wam też tak z dnia na dzień skacze waga?
Cytat:
Napisane przez gosia3103
kurczę oprócz narodzin to jeszcze wątek ślubny tu mamy, ile ślubów w tym roku 
wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet dziewczyny 
|
Oj tak, sporo na naszym wątku i przeważnie cywilne, ale to dla mnie zrozumiałe, ze względu na brzuszek. Slub cywilny nie jest mniej ważny w świetle prawa, ale dla mnie i mojego męża wielkim przeżyciem był ślub kościelny, nie ze względu na uroczystość ale naszą wiarę.
a chyba w piątek pójdę na połówkowe, mam nadzieję, że dowiemy się kto mieszka w brzuszku [/QUOTE]
Trzymam kciuki, za połówkowe.
|
|
|