Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie sierpień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-08, 08:49   #3993
zVenus
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie sierpień 2014

Cytat:
Napisane przez mamuska11 Pokaż wiadomość
Szczerze to liczyłam na synka w końcu ale cieszę sie z dziewczynki tak samo mocno bo starsza córa ma juz 10lat a młodsza dopiero 2 latka wiec bedzie miała siostrę w podobnym wieku a na chłopca moze jeszcze kiedyś przyjdzie czas narazie nie planuje ale nigdy nic nie wiadomo nawet za 10 lat moge jeszcze sie zdecydować a zreszta aż tak bardzo mi bie zalerzy bo dziewczynki są naprawdę kochane i mozna je rozpieszczać

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

Życzę ci jak najlepszej pogody ja mam ślub 3 maja ale znając pogodę w Uk to pewnie deszcz bedzie ale sie tym nie przejmuje i tak to bedzie najpiękniejszy dzien w moim życiu oczywiscie nie biorąc pod uwage narodzin moich skarbów bo tego szczęścia nie da sie opisać słowami juz bie moge sie doczekać aż znowu to poczuje jak zobaczę swoje malenstwo

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Rany, Ty masz 10letnie dziecko?? Fajnie, to już Ci dużo pomaga...no tak to można mieć dzieci maleństwo w drodze a taka pannica w domu jest, że posprząta, sama sobą się zajmie i jeszcze młodszą siostrą w razie potrzeby. To całkiem niegłupie rozwiązanie Gratuluje! Mam znajomą, która zamieniłaby się z Tobą w sekundzie, właśnie urodziła 3syna i mówi, że ma dość...żeby chociaż dziewczynka jedna, mogłaby kupić sukienki a tak to po chłopakach ma wszystko i nawet nic nie kupowała przed urodzeniem ale odstęp między dziećmi u niej niewielki, 1,5roku i 2latkawiadomo, że też szczęśliwa bo mały prześliczny i uroczy o kochany...ale co córa to córa

ja zawsze chciałam mieć dzieci w podobnym wieku ale jak myślę o Twojej sytuacji to się zastanawiam tylko, że w moim wieku to trochę późno, żeby na aż takie różnice sobie pozwolić, bo kolejne dziecko musiałabym urodzić mając 37-38lat. Także pewnie pozostanę przy różnicy do 4lat jeśli się uda

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
brzmi pysznie poczekam na sezon pomidorowy

powinni zapytać jaki chcecie wózek, wkurzyłabym się gdyby sami wybrali. Najlepiej niech dadzą kasę, a wy kupicie

Wszystkiego Najlepszego z okazji Naszego Święta

ja chyba w piątek pójdę na połówkowe, mam nadzieję, że dowiemy się kto mieszka w brzuszku
Też bym wolała sama wybrać, wózek to strasznie ważna rzecz i my mamuśki bardziej się orientujemy niż nasze teściówki co w trawie piszczy najlepsza kasa, tak jak piszesz.

Życzę poznania płci to strasznie fajne uczucie jak lekarz mówi: "no ja już coś widzę, chce Pani wiedzieć?" u mnie tak było a ja prawie z łóżka spadłam, bo pomyślałam, że skoro "coś" widać to pewnie chłopak a tu bum, dziewuszka i jeszcze całe badanie mówiła, że on ma to, on ma tu i tylko on. Tak mnie zmyliła bestia

Przyjmij życzenia Babo kochana
od drugiej Baby z (prawie) samego rana
niech Twój dzień cały będzie radosny
trzymaj się Babo, aby do wiosny!
i do sierpnia

a tym które mają dziewczyneczki życzenia podwójne!!!!
Miłego dnia!!
zVenus jest offline Zgłoś do moderatora