Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - metroseksualni - lubicie czy nie??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-06-22, 18:00   #39
vanilla_sky
Zakorzenienie

Dot.: metro - lubicie czy nie??

Cytat:
Napisane przez Pralinka
E, w Polsce przeciez także wielu ubiera japonki. I nawet mi się to podoba- takie skórzane zwłaszcza, na b. płaskiej podeszwie...

Dodam, że nie uważam tego za objaw metorseksualizmu. W Japonii w japonkach chodza wszyscy, nie tylko panie. I w skarpetkach! Mają specjalne skarpetki z jednym palcem, do japonek.
no wlasnie.
mi sie w ogole wydaje, ze wiele rzeczy za paredziesiat lat nie bedzie juz odbierane jako objaw metroseksualizmu a jako cos normalnego
jak dla mnie to ciutke przesadzacie (to znaczy niektorzy z was) nie oburzalabym sie naprawde jakby facet moj uzywal kremu, peelingu, nawet czasem maseczki czy samoopalacza. w pudrze tez nie ma nic zlego - jak sie komus geba blyszczy niezmiernie, to czemu nie? wazne zeby z umiarem, bez popadania w obsesje (jak ja ).
aha, wiekszosc moich kolegow depiluje sobie to miejsce miedzy brwiami.
widzialam tez w tv regulowanie brwi facetom, ale nie na cieniutkie niteczki a la michael jackson. tylko sprawianie, ze wygladaja bardziej schludnie, ale wciaz podobnie do oryginalu.
jak ktos lubi to czemu nie - mysle, ze mozna byc meskim a jednoczesnie robic cos wiecej niz jeno mycie sie szarym mydlem.
vanilla_sky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując