Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-08, 11:21   #3579
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.

Wszystkiego NAJ NAJ NAJ najlepszego dla Roszka-Groszka z okazji 1 urodzinek !

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

BYou chcesz jeszcze coś domówić z nexta?? Bo widzę że w końcu są bluzy i jak zdąrzę to będę dziś zamawiać jak nie to jutro Jak coś to pisz.
I coś chciałaś wcześniej ale pw nie dochodzą nie wiem czemu ??

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

moni_ka.g jak to nie masz się czym chwalić? Przecież Jakubem masz się nam chwalić i jaki on mądry nie widzi mamy i wtedy ją woła

Ja mniej więcej ogarnęłam bo przecież nie będę się spinać jak popłudniu przyjdzie stado tż piecze miecho, wczoraj zrobił szaszłyki ja sałatkę itp. więć relaks przed natarciem.

Mała śpi noc spokojna w ogóle nocki były o dziwo spokojne mimo tak wysokiej gorączki dziś w nocy nawet nie podałam jej przeciwgorączkowego leku mimo iż była rozpalona ale nie chciałam jej budzić ona tak nie lubi tych syropków że mi zaraz je wymiotuje a po czopkach to histeri dostaje na mój widok jak chcę jej zmienić pieluchę wczoraj to odemnie uciekała już
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora