witam
dawno mnie tu nie było
mam trochę kosmetyków i suplementów diety/leków dostępnych bez recepty w każdej aptece
zapraszam do zapoznania się z moim mini regulaminem:
1. proszę dopytywać o daty/oznaczenia na opakowaniach, zwłaszcza produktów z karteczką "nowe". nowe oznacza w tym wypadku nieużywane, jednak daty mogą być różne. postaram się uzupełnić te informacje w opisie, jednak jeśli komuś się spieszy, to proszę pytać! niektórych kodów nie jestem w stanie sprawdzić, więc rzeczy te mogą być przeterminowane
2. wysyłam
listem poleconym ekonomicznym(!) w używanych kopertach bąbelkowych-proszę się o to nie oburzać. oznacza to, że stare dane są zamazane i zaklejone, ale koperta jest zdatna do użycia=nie rozleci się w drodze. oklejam ją zawsze taśmą dokładnie, nic nie powinno się rozlać czy rozbić. w razie większej wymiany wysyłam paczką ekonomiczną z potwierdzeniem nadania.
nie toleruję zwykłych kopert-one się rozrywają w transporcie! jeśli chcesz wysłać w zwykłej kopercie, nie bąbelkowej, oklej proszę brzegi taśmą-dookoła!
mam możliwość wysyłki paczkomatem, jednak do tej pory z tego nie korzystałam-tylko odbierałam paczki. proszę o wyrozumiałość w tym temacie, muszę się dokształcić dopiero.
3. wolałabym wysyłać jako druga osobom z mniejszą ilością przekupek. wiem, dawno mnie tu nie było, jednak mam ich ponad 50 z poprzednich transakcji, więc chyba nie jest najgorzej

4. zastrzegam sobie prawo do wysyłki do pięciu dni roboczych od daty dogadania się co do wymiany. jestem w ciąży, różnie może się zdarzyć, ponadto mam kilka km do poczty-muszę dojechać, a nie zawsze mam samochód w domu. autobusem taka wycieczka na pocztę jest sporo droższa, niż samochodem, więc proszę o wyrozumiałość. na rower już niestety nie wsiądę

PROSZĘ MIEĆ TO NA UWADZE. jeśli komuś się spieszy z otrzymaniem swojej paczki, proszę dopytać kiedy będę mogła najprędzej wysłać.
5. NIE SZUKAM W ZAMIAN KOSMETYKÓW, poza naprawdę nielicznymi wyjątkami. nie używam markowych perfum, nie znam się na macach i innych guerlainach, z kolorówki mam tusz do rzęs i kredkę do oczu i to mi starczy. wishlista jest w podpisie-jest ona aktualna, proszę tam zaglądać co mnie interesuje

6. nie mam nic poza wątkiem. jeśli znajdę coś nowego, na pewno pojawi się na zdjęciu w wątku.
7. jeśli interesuje cię np tylko 1 kosmetyk, a chcesz większej wymianki-za około tydzień spróbuję założyć wątek z ciuchami i dodatkami, może wtedy się domówimy na więcej rzeczy. składam też biżuterię, ale nie mam jeszcze albumu na wizażu. pracuję nad zdjęciami, powinny też niedługo się pojawić
zapraszam i życzę udanych wymian!