Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię bezaczek7 w marcu chętnie wymieni kosmetyki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-08, 14:06   #1
bezaczek7
Zakorzenienie

Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.

bezaczek7 w marcu chętnie wymieni kosmetyki

uwaga! jeżeli masz w domu jakieś niepotrzebne koraliki, nawet pojedyncze sztuki, pourywane kawałki metalowych łańcuszków, niepotrzebną, starą biżuterię, pojedyncze kolczyki, z którymi nie wiesz co zrobić, chętnie przyjmę jako gratis do swojej paczuszki lub możesz sobie dobrać coś drobnego ode mnie. ty się tego pozbędziesz, a ja wykorzystam do bransoletki jednakowoż będę wybredna, nie wszystko przyjmę, bo nie wszystko da się przerobić.
uwaga2! jeśli pytam u Ciebie o biżuterię, to znaczy, że widzę w niej potencjał do przeróbki. oznacza to w skrócie, że ma dla mnie wartość koralików, jakie w niej użyto. nie ma dla mnie znaczenia firma ani czy jest nowa: dla mnie to kilka koralików, które "odzyskam", a całą resztę-sznurek, drucik, bigle itp wyrzucę. jeśli masz do niej sentyment lub oczekujesz w zamian czegoś o wartości większej niż 5 zł, napisz mi o tym od razu! zaoszczędzimy czas
witam
dawno mnie tu nie było
mam trochę kosmetyków i suplementów diety/leków dostępnych bez recepty w każdej aptece
zapraszam do zapoznania się z moim mini regulaminem:

1. proszę dopytywać o daty/oznaczenia na opakowaniach, zwłaszcza produktów z karteczką "nowe". nowe oznacza w tym wypadku nieużywane, jednak daty mogą być różne. postaram się uzupełnić te informacje w opisie, jednak jeśli komuś się spieszy, to proszę pytać! niektórych kodów nie jestem w stanie sprawdzić, więc rzeczy te mogą być przeterminowane
2. wysyłam listem poleconym ekonomicznym(!) w używanych kopertach bąbelkowych-proszę się o to nie oburzać. oznacza to, że stare dane są zamazane i zaklejone, ale koperta jest zdatna do użycia=nie rozleci się w drodze. oklejam ją zawsze taśmą dokładnie, nic nie powinno się rozlać czy rozbić. w razie większej wymiany wysyłam paczką ekonomiczną z potwierdzeniem nadania.
nie toleruję zwykłych kopert-one się rozrywają w transporcie! jeśli chcesz wysłać w zwykłej kopercie, nie bąbelkowej, oklej proszę brzegi taśmą-dookoła!
mam możliwość wysyłki paczkomatem, jednak do tej pory z tego nie korzystałam-tylko odbierałam paczki. proszę o wyrozumiałość w tym temacie, muszę się dokształcić dopiero.
3. wolałabym wysyłać jako druga osobom z mniejszą ilością przekupek. wiem, dawno mnie tu nie było, jednak mam ich ponad 50 z poprzednich transakcji, więc chyba nie jest najgorzej
4. zastrzegam sobie prawo do wysyłki do pięciu dni roboczych od daty dogadania się co do wymiany. jestem w ciąży, różnie może się zdarzyć, ponadto mam kilka km do poczty-muszę dojechać, a nie zawsze mam samochód w domu. autobusem taka wycieczka na pocztę jest sporo droższa, niż samochodem, więc proszę o wyrozumiałość. na rower już niestety nie wsiądę PROSZĘ MIEĆ TO NA UWADZE. jeśli komuś się spieszy z otrzymaniem swojej paczki, proszę dopytać kiedy będę mogła najprędzej wysłać.
5. NIE SZUKAM W ZAMIAN KOSMETYKÓW, poza naprawdę nielicznymi wyjątkami. nie używam markowych perfum, nie znam się na macach i innych guerlainach, z kolorówki mam tusz do rzęs i kredkę do oczu i to mi starczy. wishlista jest w podpisie-jest ona aktualna, proszę tam zaglądać co mnie interesuje
6. nie mam nic poza wątkiem. jeśli znajdę coś nowego, na pewno pojawi się na zdjęciu w wątku.
7. jeśli interesuje cię np tylko 1 kosmetyk, a chcesz większej wymianki-za około tydzień spróbuję założyć wątek z ciuchami i dodatkami, może wtedy się domówimy na więcej rzeczy. składam też biżuterię, ale nie mam jeszcze albumu na wizażu. pracuję nad zdjęciami, powinny też niedługo się pojawić

zapraszam i życzę udanych wymian!
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35

Edytowane przez bezaczek7
Czas edycji: 2014-03-12 o 21:07
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując