Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-08, 15:35   #4747
AniaKW
Zadomowienie

Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Promocja jest do jutra? Miałam się właśnie wybrać do Auchan
Oj ja tez nie bardzo lubię kupować w GD Zawsze tłumy, nie można spokojnie obejrzeć. Mam wrażenie, że jak robię tam zakupy za mniejszą kwotę to jestem traktowana z góry Jakoś nie dane było mi wydać tam 500zł na 3 kremy I ciągle mają braki. A Ty dlaczego nie lubisz YR w GD?
Magnolii też nie lubię, po zmianie lokalizacji chociaż mam najbliżej Ciasnota, konsultantki nieuprzejme, kiedyś jak poprosiłam o zapakowanie prezentu to mi odmówiono Niby szczegół, ale jakoś mnie to zraziło, tym bardziej że nikogo poza mną nie było w salonie.
Jakoś najbardziej lubię Borek, duzy przestronny salon. konsultantki nawet miłe, mniejszy ruch w godzinach szczytu Do Auchan, Korony i Pasażu jeżdżę okazyjnie, nie mam porównania. Chociaż w Auchan jak byłam w okresie świątecznym, panie były bardzo :
Masz rację w GD traktują Cię z góry raz tylko trafiłam na uprzejmą, starszą sprzedawczynię... jak widzę jednak taką w długich, rudych prostych włosach to nawet nie wchodzę. Wiecznie ma zły dzień. Nie wiem, jak ona utrzymuje się na stanowisku sprzedawcy...
W Koronie i Pasażu nie byłam.
W Magnolii czuję, że przeszkadzam w ploteczkach i w ogóle to nie sklep, a przedział
W Borku dość OK, panie miłe, mało co mają do roboty chyba.

W Auchanie najczęściej bywam, bo to przy A4, Jedyny minus, że ten sklep nie łapie się na większość promocji dedykowanych dla Wrocławia. Za to panie bardzo miłe, dobierają jak najlepiej promocje i pomagają. Zdecydowanie polecam tam zakupy

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Dziękuję osobie, która dała namiar na nocanka.pl
Za niespełna 42 zł z wysyłką mam:
- 3 lakiery i paski Sally Hansen do frencha;
- odżywkę i utwardzacz w jednym też tej firmy;
- duży lakier Orly ;
+ 3 gratisy niespodzianki

Czuję się rozpieszczona

Edytowane przez AniaKW
Czas edycji: 2014-03-08 o 15:38
AniaKW jest offline Zgłoś do moderatora