Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanik / brak okresu, nieregularne miesiączki, bolesne miesiączki, obfite krwawienia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-08, 14:13   #738
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06
Konto usunięte

Dot.: Bóle menstruacyjne, drętwienie nóg i rąk

Cytat:
Napisane przez culesowa Pokaż wiadomość
Od zawsze mam nieregularny okres. ostatni 21-27 stycznia. Przed okresem zazwyczaj mam takie brazowe plamienia.W niedziele kochałam sie z chlopakiem(pierwszy raz) bez zabezpieczenia,ale nie doszedł we mnie (wyjał z 3-5 minuty przed wytryskiem). Po godzinie znow doszlo do zblizenia,ale wiadomo,ze po tak krotkim uplywie czasu,chlopak nie mogł po raz kolejny 'dojsc'. Od wtorku pojawily sie takie brazowe plamienia jak przed okresem i takie sladowe ilosci krwi. Czy mozliwe,ze podczas stosunku mialam dni plodne? Znów pewnie wmawiam sobie,jakies objawy ciazy.

Od czwartku pojawiło się większe krwawienie(bez brazowego plamienia) . Ale mało obfite(najczęściej moje miesiączki takie bywaly) w piątek też ilość krwi byla umiarkowana. Dziś po wysikaniu się też po podtarciu na papierze było dość dużo. Czy to okres?
dobrze zaczelas wspolzycie oby tak dalej
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując