2014-03-08, 14:22
|
|
Wizażowy Kot Igor
|
Dot.: Dzień Kobiet z przesłaniem ;-)
Cytat:
Napisane przez Sheenaa
Dziewczyny,
W przypływie pewnych, osobistych przemyśleń życzę sobie i Wam, żeby nasza kobiecość rozkwitała także dzięki partnerom, z którymi jesteśmy. Żeby ją zauważali, komplementowali, szanowali i doceniali. A jeśli tak się nie dzieje, to żebyśmy miały na tyle siły, żeby odejść i dać szansę komuś innemu dostrzec w nas wartościowe kobiety.
Sprowadzanie przez niektórych mężczyzn tego święta jedynie do kwiatków i pustych słów w akompaniamencie subtelnych przejawów braku szacunku, zrozumienia i uwagi na co dzień jest niezwykle irytującą sprawą. Takiego Dnia Kobiet nie chcę!  ... a taki mam
|
Nie obchodzę Swięta Kobiet, Święta Matki Polki, Walentynek itp. Nie potrzebuję faceta, by czuć się atrakcyjną kobietą, do niedawna byłam zdeklarowanym singlem, choć teraz się to zmieniło i dobrze mi z moim TŻ ( dzieli nas około 250 km więc na codzień nie jestem w niczym ograniczana i na razie rozmyślam, czy zamieszkać z nim, czy nie).
Życzę Ci, Autorko, z okazji Dnia Kobiet pozytywnych zmian w Twoim związku na co dzień.
|
|
|