Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-09, 16:58   #2103
prestigio
Raczkowanie

Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?

Czytam sobie ten temat od samego początku i muszę stwierdzić,że aż doceniłam teraz mojego TŻ
U mnie w związku również było wiele chwil,w których widziałam,że TŻ mnie kocha..

-po jakichś 2 latach bycia razem TŻ zabrał mnie na przejażdżkę samochodem,okazało się,że zabiera mnie na rynek miasta..gdy byliśmy na środku rynku klęknął przede mną i nie zważając na przechodzących ludzi powiedział głosno,że mnie kocha byłam w szoku..

-na początku naszego związku wynikła pewna nieprzyjemna sytuacja- brat TŻ oskarżył go o kradzież (co się później okazało bujdą) niestety ja nie uwierzyłam w niewinność TŻ i w wyniku emocji napisałam mu palcem na samochodzie "złodziej"... byłam młoda i głupia i do dzisiaj mi wstyd mimo,że było to 3 lata temu..on mi jednak wybaczył,chociaż było mu przykro.

-niedawno zdałam prawo jazdy i chciałam sobie zapłacić za odbiór a mój WORD jest kawałek drogi od mojej miejscowośći.TŻ zawiózł mnie tam mimo,że nie miał zrobionego przeglądu w samochodzie i nie miał ubezpieczenia bo "Zależy Ci więc cię zawiozę a resztę mam gdzieś niech nawet mandat dostanę"

- no i wiadomo..pomaga mi w czym tylko może,spotyka się ze mną często,gdy jest przy mnie i koledzy ciągle dzwonią to odbiera i mowi ze jest ze mną i nie ma czasu zawsze wybiera spotkanie ze mną niż z kolegami,i nie raz przez te 4 lata związku widziałam jego łzy ..takie szczere.. niestety zawsze płakał przeze mnie i mój okropny charakter..wiele razy go zraniłam a on nadal pokazuje mi,że kocha ... to jest cudowny mężczyzna..
prestigio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując