Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biega, skacze i wariuje, bunt dwulatka się szykuje. Mamusie XI-XII 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-09, 21:16   #90
dzika_kaka
Zakorzenienie

Dot.: Biega, skacze i wariuje, bunt dwulatka się szykuje. Mamusie XI-XII 2012

Na dzisiejszym chorowaniu popełniłam 200 stron nowej książki W gardle nadal mega klucha a do tego nos mi się zatyka

Cytat:
Napisane przez lady_kiss Pokaż wiadomość
Z reszta, zaraz wstawie fotki z ostatniego spaceru
Ja Wam powiem, że ostatnio na każdym spacerze spotykam masę podwójnych wózków i chyba większość to te jeden za drugim właśnie. Nawet jeden taki potrójny widziałam

Cytat:
Napisane przez kala__20 Pokaż wiadomość
może była młodsza i jeszcze ma ful energii
No właśnie nie
Na moje oko spokojnie 35+ i to takie styrane życiem

Cytat:
Napisane przez lady_kiss Pokaż wiadomość
Od 13 marca w lidlu beda fajne ciuszki dzieciece
Jaka pościel śliczna
Tylko rozmiar taki mało dzieciowy

Cytat:
Napisane przez mmm12345 Pokaż wiadomość
ciezko bedzie go od tego odzwyczaić skoro on (w sensie stary) do kazdego posilku siada z tabletem czy telefonem.

Uwaga, hit sezonu: nie powiedziałam rodzicom o ciąży.

Zazdroszczę Ci wsparcia od tż ja tam bym swojego najchętniej wywaliła, nie lubię go i już. nie wiem jak nam się te dzieci udało zrobić, pijana chyba byłam więc nawet lepiej że się zajmie tym co mu lepiej wychodzi, chociaż też mogłoby być lepiej - w sensie utrzymywaniem nas, o! porządek musi być.

Nie wiem czy już go zostawić, czy za 18 lat jak chłopaki dorosną no kurczę naprawdę go nie lubię, ale czemu dochodziłam do tego aż 9 lat a takiego fajnego faceta dla niego zostawiłam
Nieźle celebruje więzi rodzinne

Yebłam! Masakra

O jessu no to niezła kupa Sama wiesz najlepiej jak tam między Wami jest ale zwykle jak jest koopa to nie ma co w to brnąć, nawet ze względu na dzieci, stara już jesteś, to wiesz Kurna i na koniec świata za takim dziadem pojechałaś, gupku ty Po części rozumiem, bo ja z moim czasem też nie mam różowo, bo mnie wkoorwia jak nikt inny ale z drugiej strony ja go jednak kocham jak nikogo innego więc trochę inna bajka

Cytat:
Napisane przez jagnna Pokaż wiadomość
nie robiłam zdjęć

Urlopik czas zacząć
Karny kootas

A ja mam w tym tygodniu M w domu, bo se zaplanował cały tydzień prac zdalnych

dzika_kaka jest offline Zgłoś do moderatora