Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzeszy V-VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-10, 10:25   #2344
megusia87
Zadomowienie

Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz

Cytat:
Napisane przez karota11 Pokaż wiadomość
hehe, to naśladowanie zwierzaków to kolejny etap wtajemniczenia

słodkie to musi być

wiesz co u nas jest coś takiego, ze nei chce siedzieć na podłodze, to prostuje nogi i się wkurza, ale tak znośnie to robi,ze puszczę melodyjkę z zabawki i spoko jest

hehe czepiasz sie, w garniaku przyszedł, kwiatki, kawka, pewłna kulturka

co do białki, to my właśnie tak myśleliśmy że na wakacje nad morze, ale przyszła nam do głowy wisła ostatnio, i zaczeliśmy dumać,zeby tam, tylko tak sie zastanawiam, co my bedziemy robić

co do takiego mieszkania z mamusią i picia, to mój mąz ma takiego kolegę,ze matka go wozi wszędzie autem, np. do pizzerii, ten sobie idzie pić, i siedzi nawet 2-3 h, a mamuśka czeka w aucie na niego i kiedyś byliśmy na imprezie w lokalu organizowanej, a tamten to stary kawaler, tzn.ok 30lat, ale baardzo dużo pije i mój Tż. wmówił mu,ze ja nie jestem jego żoną , tylko siostra i szukam chłopaka i tamten mnie nie odstępował na krok a Tż się strasznie śmiał,ze mi taki dowcip zrobił myślałam,ze go zabiję

dobrze z ta czekoladą, bo się nigdy nauczyć nie mogą, oni jakby mieli tyle do zapamiętania co my, to chyba by się wykończyli, opisałaś dokłądnie,w iec nie trudno zapamiętać

ojjj nawet my już z miesiąc jeździmy w spacerówce, jak ustały mrozy to juz tak smigamy i żal mi gondoli, ale w spacerówie jest super, Kuba siedzi mega zadowolony że wszystko widzi daję przodem do świata,a jak uśnie to sobie przekręcam w moją stronę

ja wybieram odpowiedź b , nooo juz czasami c jeżeli zagadywanie nic nie da

Heh to Twój TŻ ma wyobraźnię pozazdrościć

My też myśleliśmy nad morzem ale po tym co Bart odstawił wczoraj w drodze powrotnej która trwała 2h to sobie nie wyobrażam żeby z nim się tluc 600km.
Jak będziecie się wybierać w kierunku zakopca to daj znać może też tz wyciągnę a tam szczerze to w lecie jakbym miała jechać to lepiej do Zakopanego, duzo miejsc które można odwiedzić - dolinki itp a w Białce co robić? Wg mnie nie ma co

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk