Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem tu wszystkie rozprawiamy..mamusie i przyszłe mamy. Staraczki i mamusie cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-10, 13:45   #2172
iza243
Zakorzenienie

Dot.: Razem tu wszystkie rozprawiamy..mamusie i przyszłe mamy. Staraczki i mamusie cz

Cytat:
Napisane przez teorema Pokaż wiadomość

Przedłużyłam sobie zwolnienie.. nie mam po co już wracać do pracy na jakiś tydzien-dwa, bo lekarz mi dłuzej przy kompie i tak zabronił siedzieć. Teraz tylko musze załatwić w szpitalu zapis na CC..
Na pewno dostaniesz
Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość

i pochwale.... choc pewnie zapesze.... ze ostatnimi dniami Dominisia spi mi od 23 do 8 bez pobudki (noo dzis podjadla o 6 )

aleeeeeeeeeeeee sloooonko
No piękna nocka.

U nas nie za dobrze.Małemu sie pogorszyło od soboty,dostał kropelki i mamy robić inhalacje.Moja mama kupiła mu to do odciągania do odkurzacza.

A mi wypada pęcherz po porodzieSuper po prostuTak się czasem dzieje jak dziecko jest duże.Leczy się to tylko opracyjnie.Mało kto robi ten zabieg na nfz.Mój gin robi go u siebie w szpitalu za 1800 zł.Powiedział że będzie tylko gorzej bo to z czasem będzie wypadać coraz bardziej.I żebym poszła do kogoś kto naprawde potrafi to zrobić bo to łatwo spiepszyć.Jak wyszłam byłam załamana,myśle skąd ja wezme takie pieniądze..Potem przyszła mama i powiedziała że ma odłożone oszczędnośći i zapłaci mi ten zabieg.Nie wiem co bym zrobiła gdyby nie ona..

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora