2014-03-10, 17:12
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II
hej mamusie
Taka pogoda to korzystam i robie porządki na ogrodzie, ale tylko w momencie kiedy oczywiście malutka śpi. Jestem tak padnięta że szok. Zaraz się chyba położę do mojego dziecka
Nanusia ogromne kciukasy!! 
ktosiula za udane chrzciny
anoula ładna torebka
Cytat:
Napisane przez maomami
Moja teściowa też zawsze mówi do Zuzi : powiedz mama z tatą Cie biją? Mocno? Jeść nie dają?
No a ja man wtedy ciśnienie dobrze podniesione
Sent from my XT320 using Wizaz Forum mobile app
|
Dokładnie to samo mówi moja teściowa
Cytat:
Napisane przez maomami
Ziemniaki obrane, garki umyte, żurek zjedzony, dziecko śpi na tarasie a ja się grzeje w słonku.
Pisałam Wam ostatnio że mąż dostał ofertę pracy z bezrobocia. Mamy wielki dylemat, teraz pracuje z moim tatą, ale nie ma żadnej umowy, kasa jest ok ale różnie raz jest dwa razy w miesiącu a raz co dwa i pół miesiąca więc sam ani zabardzo odłożyć ani zapanować bo nigdy nie wiadomo kiedy będzie kasa. No a w ten firmie proponują 3000 brutto plus premie uznaniowe, ale praca w delegacji. Co prawda na terenie małopolski ale jednak mimo wszystko delegacja.
Moi rodzice są przekonani że mąż wykreci się z tej oferty i będzie z moim tatą caly czas robił ale kurde w ten sposób nigdy nie będziemy w stanie się usamodzielnić, ani wynająć ani kredytu kiedyś wziąć.
Beznadziejna sytuacja.
Sent from my XT320 using Wizaz Forum mobile app
|
Szczerze to spróbowałabym z t,ą robotą. Szkoda aby taka szansa i okazja się zmarnowała
Cytat:
Napisane przez Olenka_24
Pierwsza marchewka Leonka 
|
ale słodziaczek
---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------
Ktosiula woow ale waga i wzrost!!
|