2014-03-10, 20:12
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II
Cytat:
Napisane przez eweden
Jeeeejku dziewczyny nie nadążam za wami
To mnie pocieszyłaś troche  jak narazie mierze ten cukier od piątku i to co zauważyłam, że 1,5h po śniadaniu i kolacji, gdzie jem chleb żytni czy jakiś inny bardziej zdrowy niż zwykły pszenny, mam wynik 135-140, a norma niby jest do 120... Na czczo i po obiedzie jest super.
Pamiętasz jakie miałaś mniej więcej wyniki po posiłkach? Co do jedzenia to wykluczyłam na pewno słodycze, wydaje mi się, że poza tym nie jem jakoś niezdrowo... A ty bardzo pilnowałaś diety? Skupiałaś się na jakichś konkretnych produktach czy wszystko tylko w rozsądnych granicach?
|
Wiesz co na wizazu jest wątek o słodkich mamach. Trochę z ciekawości zaczelam czytać bo obawiam się ze problem może mnie dotyczyc. Jest tam trochę fajnych rad, ale ja tylko trochę poczytalam bo nie miałam czasu. Generalnie moje odczucie jest takie ze ta cukrzyca jest dziwna. Jednego dnia po tym samym cukier może być ok a innego juz nie. Z kolei znajoma powiedziała ze ona pila na czczo sok z żurawiny bo usprawnia prace trzustki i u niej wyniki się polepszyly.
|
|
|