Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-10, 20:35   #2540
misiaeel
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
Pisałyscie o pieluszkach w nocy, my wcale nie zmieniamy w nocy bardzo często do rana Zosia ma nawet suchą
ja też nie zmieniam
Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
U nas też temperatura skacze od zeszłej nocy jutro idziemy na 16 do lekarza
Prosimy o kciuki!
Nawet nie nadrabiam, bo w nocy nie spałam prawie wcale i dzisiaj pewnie podobnie. Mała zasnela a ja drze żeby jej wysoko nie skoczylo.
oj zdrówka dla Julaska
Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Ja już po bieganiu. Dziś biegałam pół godzinki z przerwami. Ale to był mój pierwszy raz

podobało się?
Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość

----------------------

Cudny dzień dziś!

Tż wstał do pracy (nareszcie ) o 5, a Pola i tak spała do 7. Jak porobiłam co trzeba, to o 10 poszłyśmy na polko, siedziałyśmy do 12, ja się zebrałam, uspałam Polę, zostawiłam z siorą i poszłam po skierowanie. Siedziałam 40 minut i sama lekarka była zażenowana faktem, że takie są ważne rok, a nie bezterminowo Potem sama jazda i dojście do szpitala zajęły 40 minut, w szpitalu dałam skierowanie i poszłam - zajęło mi to szalone półtorej minuty i potem z powrotem na przystanek i busem - znowu 40 minut, i z przystanku do domu 20 minut. Tak więc bardzo owocnie
Jak wróciłam, to siora z Polą były już na polku, ja się tylko przebrałam, zjadłam obiad i poszłam do nich. I znów byłyśmy na dworze od 15 do 18 prawie

Aha, było w słońcu jakieś 20 stopni i Pola była ubrana tak: bodziak z krótkim, bluza i na to kamizelka z kapturkiem na łebek; spodnie, skarpetki i kozaczki. A jak się później zrobiło chłodniej, to kurtka i czapka cienkie zamiast kamizelki i kaptura.

Nogi mi tak do dupy wchodzą, że Jak mi tak mięśnie się w końcu rozruszały, to myślę, że jutro chyba można iść za ciosem i zacząć ćwiczyć na poważnie
ale aktywny dzień dobrze, że udało się załatwić u lekarki

My jutro po nocnik jedziemy, bo Hania woła a nie wzięłam Jej z domu, a na sedes przecież Jej nie posadzę

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora