Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-10, 21:19   #3797
nestelle
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
u nas leci bardzo szybko kp no nawet nawet jemy rano ok 5.3-6 potem po prACY i ok 20 przed spaniem w nocy czasami mleko z butli ale ostatnio mleka nie chce a woli wodę czasmi przed 22 jak sie obudzi to jeszcze dam cyca a potem juz nie. I czasami jak sie obudzi w nocy to woli zeby to tata dał wodę potrzymał na rekach tak więc odwracam sie dupką do nich nakrywam i ide dalej spac

urodziny część 1 za nami - dla znajomych był tort, ciasto (to kokosowo-ananasowe co polecałyscie bardzo dobre!) 4 sałatki, rożki z ciast francuskiego ze szpinakiem i serem feta - pyszne i nawet Karol zjadł dwa ( no ale to chyba zdrowe co nie czy już patologia ) śledzie, jajka w majonezie i wędlinka
Karol szczęśliwy bawił si e ze starszakami w ganianego
mi też strasznie brakuje choćby poczytania nasz laptop poszedł do małej naprawy teraz na małym słuzbowym tżta piszę
U nas wszystko dobrze dziekujemy jedynie czeka nas wizyta u dermatologa. Karolowi juz jakis czas temu zrobiły sie na buzi wokół ust , broda pod brodą takie krostki, plamki czerwone i nie wiadomo co to a tylko tam ma pediatra dała masc ale nie działa i kazała do dermat.

u nas Karol wchodzi na ten stoliczek FP i klęczy na nim albo wskakuje na kanapę potem staje na niej i biega na dwóch po kanapie też na zawał padam
o matko!
to u Was super ! no bez tych krostek mogloby być.
To ile Karol teraz skończył? 3 latka?!
Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
ale zaczyna reagować na usiądź Zosiu
łłłłoooo!!!!!!! u nas nawet ostatnio moje starszaki nie reagują na to :brzyda l:
Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Bo ja już czekam na tą z 10 kwietnia

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Scarlett ma rację. zegarmistrz-pasjonat (ale i pracownik ZOO, dostał nowe klocki a w nich 12 nowych zwierzątek - szał )
duplo?