Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-11, 08:20   #2601
Ifwka
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość

a chciałam Wam polecić książeczkę, Hania ją uwielbia, fajnie narysowana i przez środek w tym oku jest dziura taka profilowana jak w gąsienicy
http://aros.pl/ksiazka/a-to-ciekawe-...kto-robi-hu-hu
Mam gąsienicę, ale i tak hitem u mnie jest "pranie" Konopnickiej chyba
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Kundzia, miałam napisać - moja co prawda grzecznie jeździ w wózku, grzecznie je (no, mało, ale grzecznie) w krzesełku, z zasypianiem nie ma problemów, ale przebieranie pieluchy to jest KOSZMAR. Ucieka, wstaje, wścieka się na mnie - jeszcze jak ja ją przebieram, to pół biedy, dam radę, jakoś ją wyciszę na chwilę i jest okej, ale mój TŻ? Ło matko, on nie cierpi jej przebierać (ale oczywiście robi to, kiedy trzeba), bo ona ma go gdzieś, chce wstać, nie słucha się i krzyczy.
Kurcze a u mnie właśnie na odwrót, Tż lepiej jakoś przebiera no i w uspianiu też miszcz, wczoraj byłam w szoku tak mu szybko posłszło. Opowiada jej takie pierdoły że uszy więdną a ona zasłuchana jak nie wiem.
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45529310]Bry wieczór, Dorka prawie anginę ma, antybiotyk, witamy w wariatkowie przytulaśna strasznie się zrobiła. A więc tak wyglądało nasze świętowanie urodzin męża idę was poczytać.[/QUOTE]
Ooooo zdróweczka
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Miałam się Wam pochwalić - zostałam zaproszona jako "gwiazda" ( ) na jakąś imprezę u nas w miasteczku, w długi weekend majowy, będę śpiewać. I jeszcze nie wiem, co - a muszę przygotować z 5 utworów... Na pewno Unconditionally Katy Perry.
Wow, super

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Młody do 3 spał w łóżeczku, później go wzięłam do siebie. Kurcze problem mam bo w pokoju ze 21 stopni, on śpi w spodenkach i krótkim rękawku i rączki zimne, a franca przecież się co rusz rozkopuje, bo moje dziecko nienawidzi spać przykryte (matka z kolei nawet jak jest 30 stopni to muszę się przykryć bo nie zasnę )
Moja śpi w pajacu ale też cały czas boję się ze marznie bo nóżki ma chłodne, a rozkopuje się dziad mały. Próbowłam kołderką przykryć...a gdzie wogóle ne spała bo się przekręcić nie mogła. I wstaję kilka razy i przykrywam ją chociaż tym kocykiem.
Ja oczywiście pod kołdrą i do tego w skarpetkach
Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Laski, gdzie kupujecie t-shirty? Zdałam sobie sprawę, że mam tylko dwie bluzki reszta się nie nadaje do ludzi. Dodam, że ja nie chodzę w adidasach, bluzach, preferuję raczej marynarkę czy coś w ten deseń i do tego koszulka lub po prostu koszula i dżiny Gdzie są fajne, dobrej jakości i tanie bluzki?
Nie mam pojęcia a tez musze coś kupić takiego. ostatnio chyba w NewYorkerze kupowowałam, ale teraz do pepcko zaglądnę bo jakieś sa w gazetce i muszę obczaić.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora