|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
Napisane przez misiaeel
|
Mam gąsienicę, ale i tak hitem u mnie jest "pranie" Konopnickiej chyba 
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum
Kundzia, miałam napisać - moja co prawda grzecznie jeździ w wózku, grzecznie je (no, mało, ale grzecznie) w krzesełku, z zasypianiem nie ma problemów, ale przebieranie pieluchy to jest KOSZMAR. Ucieka, wstaje, wścieka się na mnie - jeszcze jak ja ją przebieram, to pół biedy, dam radę, jakoś ją wyciszę na chwilę i jest okej, ale mój TŻ?  Ło matko, on nie cierpi jej przebierać (ale oczywiście robi to, kiedy trzeba), bo ona ma go gdzieś, chce wstać, nie słucha się i krzyczy. 
|
Kurcze a u mnie właśnie na odwrót, Tż lepiej jakoś przebiera no i w uspianiu też miszcz, wczoraj byłam w szoku tak mu szybko posłszło. Opowiada jej takie pierdoły że uszy więdną a ona zasłuchana jak nie wiem.
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45529310]Bry wieczór, Dorka prawie anginę ma, antybiotyk, witamy w wariatkowie przytulaśna strasznie się zrobiła. A więc tak wyglądało nasze świętowanie urodzin męża idę was poczytać.[/QUOTE]
Ooooo zdróweczka 
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum
Miałam się Wam pochwalić - zostałam zaproszona jako "gwiazda" (  ) na jakąś imprezę u nas w miasteczku, w długi weekend majowy, będę śpiewać.  I jeszcze nie wiem, co - a muszę przygotować z 5 utworów... Na pewno Unconditionally Katy Perry. 
|
Wow, super 
---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------
Cytat:
Napisane przez hope01
Młody do 3 spał w łóżeczku, później go wzięłam do siebie. Kurcze problem mam bo w pokoju ze 21 stopni, on śpi w spodenkach i krótkim rękawku i rączki zimne, a franca przecież się co rusz rozkopuje, bo moje dziecko nienawidzi spać przykryte  (matka z kolei nawet jak jest 30 stopni to muszę się przykryć bo nie zasnę  )
|
Moja śpi w pajacu ale też cały czas boję się ze marznie bo nóżki ma chłodne, a rozkopuje się dziad mały. Próbowłam kołderką przykryć...a gdzie wogóle ne spała bo się przekręcić nie mogła. I wstaję kilka razy i przykrywam ją chociaż tym kocykiem.
Ja oczywiście pod kołdrą i do tego w skarpetkach
Cytat:
Napisane przez charlizz
Laski, gdzie kupujecie t-shirty? Zdałam sobie sprawę, że mam tylko dwie bluzki  reszta się nie nadaje do ludzi. Dodam, że ja nie chodzę w adidasach, bluzach, preferuję raczej marynarkę czy coś w ten deseń i do tego koszulka lub po prostu koszula i dżiny  Gdzie są fajne, dobrej jakości i tanie bluzki? 
|
Nie mam pojęcia a tez musze coś kupić takiego. ostatnio chyba w NewYorkerze kupowowałam, ale teraz do pepcko zaglądnę bo jakieś sa w gazetce i muszę obczaić.
|