Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosną spamujemy i offtopowo o włosy nadal dbamy- cz. XXX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-11, 13:38   #103
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Dot.: Wiosną spamujemy i offtopowo o włosy nadal dbamy- cz. XXX

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
Na dobrze nawilżonej skórze podkład trzyma się bardzo długo Mi wystarcza tylko tonik nawilżający lub serum. Z kremów nie mogę nic polecić, bo nie znalazłam jeszcze takiego, który nadawałby się pod filtr i by mi nie szkodził. Dużo osób poleca sylveco lekki krem brzozowy.

Idę robić sos pomidorowy, wrzucę tam kotlety mielone, bo zostały mi z wczorajszego obiadu. No i jeszcze wstawię makaron

też miałam dzisiaj mielone

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
Spróbuj siarkowej mocy, on bardzo dobrze matuje, z tym, że trzeba się z kolei będzie nawilżać na noc, bo potrafi cerę wysuszyć.

Co ja dzisiaj wykonałam . Patrzę, ładna pogoda, to wrócę sobie do domu spacerkiem przez taki park ze strumyczkiem, który jest za moimi blokami, a który zazwyczaj widziałam zza szyby samochodu. Wiedziałam, że przy tym parku zatrzymuje się jeden autobus jadący spod wydziału. No to dojechałam, nie zatrzymał się na przystanku na którym chciałam tylko jeden dalej, poza tym wszystko fajnie, ale mnie i park dzieliła podwójna trzypasmówka . I jak ten debil szłam półtora kilometra wstecz, w kurzu samochodów, poboczem, do najbliższego przejścia dla pieszych .
może za jakiś czas spróbuję, dziękuję

ale agentka z Ciebie (do tej pory sytuacja z prof. Adamiakiem mnie śmieszy )

co do mojego makijażu to może też sprawka tego, że zmieniłam sobie podkład z Lirene City Matt (ciemniał mi na twarzy) na Affinitone z Maybelline (czytałam, że może wysuszać i że może schodzić szybko), więc zobaczymy jak będzie po tygodniu stosowania

idę prać pędzle, poczytam coś i lecę na uczelnie dwa ćwiczenia z prawa pracy i wykład z handlówki
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora