2014-03-11, 16:53
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ
Dziewczyny, ale mam dzisiaj doła... Tak bardzo źle czuję się po tym Metformaxie, że szok
Dzisiaj w pracy rzygałam i było mi strasznie słabo... aż mnie wypuścili w połowie do domu, bo w końcu zamiast pracować, to siedziałam na zapleczu i umierałam...
No ale nie będą mnie puszczać wcześniej codziennie (jestem w szoku, że raz się zdobyli na taki gest )... na zwolnienie też nie pójdę, bo jak to by miało wyglądać? Co miesiąc dwa tygodnie będę pracować i dwa siedzieć na zwolnieniu? A odstawić też nie mogę, bo inaczej nie ma szansy na ciążę 
Rany, jak ja bym chciała żeby już się udało...
Cytat:
Napisane przez God Of War 20
Na Twoim miejscu spróbowałabym antidralu, ja stosowałam raz na tydzień i wystarczyło. Musisz stosować na noc, śmierdzi bardzo i na nieogolone pachy bo inaczej moze Ci podraznic (mi tak podraznilo kiedys, ze mialam takie pachy wysuszone, plamy) a tak poza tym to nic sie czlowiek nie poci...
---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------
Działa, antidral to to samo tylko tanszy o wiele i rowniez skutecznosc wysoka  dlatego ja bym nie inwestowała w etiaxil.
|
Ja też używam Antidralu Na mnie działa bardzo dobrze, a ja się dość sporo pocę pod paszonami 
Aczkolwiek nie stosuję go non stop, tylko raz na jakiś czas (jak już zaczynam się bardziej pocić), bo mam wątpliwości czy to zdrowo tak całkiem blokować te pachy
A jak nie używam Antidralu, to stosuję Garnier Mineral w sztyfcie 
Cytat:
Napisane przez vioris
Tak serio, to w niektórych labach chcą żeby w kibelku facet oddał nasienie, co dla mnie jest totalnym bezsensem
|
Serio? Ja w ogóle nie wiedziałam, że w zwykłych laboratoriach robią takie badanie - myślałam, że tylko w prywatnych klinikach leczenie niepłodności Ale tam przynajmniej warunki są ok: TŻ opowiadał, że była wygodna kanapa, czerwona burdelowa lampka, gazetki, filmy...