|
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
marcowy szybkowątek
Nieaktualne
Hej
Chciałabym pozbyć się wszystkiego z tego wątku, więc nie będę grymasić i rozliczać co do złotówki, na pewno przyjmę wszelkie mgiełki zapachowe i ogólnie zapachy (wody toaletowe, woski, olejki eteryczne, kadzidełka, świeczki-wszystko co ładnie pachnie ). Interesują mnie tez filtry min spf 30, ale najlepiej spf 50, zwłaszcza nowe miniatury, z pełnowymiarowych tylko nowy Iwostin Solecrin (inne kosmetyki tej marki też mogą mnie zainteresować). Wolę większe wymianki.
Zapraszam do wymiany
Do wymiany:
1.Suplement diety Figura extraslim, nowy 60 kapsułek data ważności 02.2015
2.Błyszczyk Loreal Glam Shine nowy, nieotwierany, zabezpieczenie nienaruszone, odcień różowy 183 Aqua Pomegranate
3.Błyszczyk L'oreal Glam Shine 181 Sheer Grenadine, czerwony, nowy nieotwieranyRóż Bell nie ma numerka, ale to coś pomiędzy brązem a brzoskwinia, zużycie na zdjęciu
4.Yves Rocher, Beauty Mascara (Tusz do rzęs 3 w 1) kolor czarny, użyty kilka razy
5. Kredka do oczu Yves Rocher, czarna- zużycie na zdjęciu
6. Korektor w pędzelku, wykręcany Yves Rocher, różowy, kilka razy testowany
7. Podkład Miss Sporty, So Matte 01, użyty raz na jeden policzek
8. Soraya podkład kryjący make up HD beż 01, nowy tylko sprawdziłam na dłoni kolor
9. Soraya podkład matujący make up HD beż 01, nowy tylko sprawdziłam na dłoni kolor
10. Peelingujący żel do mycia twarzy z luffą, morwą i awokado z Helfy, zużycie zaznaczone żółtą kreską
11. Garnier hydra adapt, próbki wszystkich 5 odmian12.
13. Tołpa eco spa, orzeźwiający peeling-maska, saszetka, oczywiście nowa
14. Clarena, Sensitive Line, Repair Vit. U Cream (Dermonaprawczy krem z witaminą U) miniatura 30 ml, 3 razy użyty
15. Regenerum do paznokci, jest nawet kartonik i ulotka, używane, ciężko określić zużycie.
16. Ampułki infussion gold ( A+B) Tahe nowe (oddam tylko za inne produkty do włosów, np maski, oleje)
Edytowane przez narjia
Czas edycji: 2014-04-05 o 11:38
|