Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-11, 17:11   #2124
CorkaCzarownic
Zadomowienie

Dot.: Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
z tego co patrzę to zamówić można ale nie mają nic co mi się podoba

a tak jak teraz przy temperaturze 10 stopni zakładacie takie typowo wiosenne czapki cienkie?
tak jest, taką średnią.
Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
Jest u mnie teściowa

Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Blee :[

Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
to wszystko wyjaśnia
Cytat:
Napisane przez babku Pokaż wiadomość
Ja myślę, że masz bardzo dobre podejście. Skoro nie widzisz, że małemu coś dolega z tego powodu, to po co panikować. Tym bardziej, że to już nie pierwszy raz, więc pewnie mały tak dobrze wchłania Twoje mleczko.

Ja się czaję z tą chustą jak głupia, bo właśnie wydaje mi się, że będę wzbudzać zainteresowanie wszystkich dookoła. Z psem jak idę i z wózkiem, to już patrzą dziwnie, więc mały w chuście+pies, to już będzie bardzo interesujące

Mówisz i masz. Zdjęcia na dole. I wiesz, że dopiero niedawno je odebrałam

Ja też, ale trochę staram się jednak powstrzymywać, bo bym zbankrutowała. Co oczywiście nie oznacza trzymania dziecka 12 godzin w jednym pampku.

Pokaż, pokaż Ja nigdy nie miałam swojego pokoju, więc pewnie będę szaleć, jak już przyjdzie pora na urządzanie Filipciowego

Nie myśl sobie, on się budzi 2 razy na szamkę jeszcze Ty przynajmniej ciągiem śpisz. Chyba

Mój też dwa razy wstaje, więc nie ma czego zazdrościć. Też marzy mi się pospać ciągiem 8 godzin
Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
babku to ostatnie najlepsze, brzuszek i Fifi
też miałam to pisać

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Dzisiaj przyszła paczka od r_p , a w tym niekapki x2 i ten co ma lineczka to hicior. Ulka wypila z niego w ciągu kilku minut 60 ml soczku, a normalnie nie chciała pić wgl, a 60 ml soczku zajmowało jej pół dnia