2014-03-11, 17:29
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sprawdzone produkty i promocje cenowe Kaufland!
Cytat:
Napisane przez morticia_jusz
Ja dosyć często chodzę do Kauflanda. Kiedyś kupowałam w Realu, bo najbliżej, ale zauważyłam, że rzeczy które w Realu już są na promocji są droższe niż te w Kauflandzie po cenie regularnej. Nigdy za to nie kupuję tam mięsa, ani żadnych rzeczy z tego stoiska, bo zapach jest przerażający. Kiedyś czytałam gdzieś historię, w której kobieta mówiła, że kupiła tam kurczaka, poszła do domu i chciała zrobić obiad ale kurczak tak śmierdział, że poszła go zwrócić - no i fajnie, żadnego problemu, oddali jej pieniądze ale ona patrzy a oni tego kurczaka z powrotem do lodówki (czy to jest prawdą oczywiście nie wiem na sto procent  tak czy inaczej zapach naprawdę nie przekonujący. Za to reszta produktów jak najbardziej na tak.
|
Możliwe W większości dużych sklepów sprzedaje się to co jest już na "wykończeniu", jak juz spleśnieje to robi się z tego sałatkę , suche kiełbasy smaruje się olejem, a parówki wkłada na noc do zimnej wody i rano są jak nowe!!
W kaufie bywam tylko z rana i widzę jak rozpakowują mięsko z dostawy- zawsze jest świeże. Co jakiś czas dorwę świeżą wątróbkę
|
|
|