2014-03-11, 18:57
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Cześć dziewczyny cały czas podczytuje forum w pracy, ale niestety nie mam za bardzo jak pisać...
ehh ja nawet nie wiem kiedy my obrączki zrobimy, tu w Krk pewnie przerobienie będzie drogie a w takiej małej mieścinie która leży niedaleko mojego domu pewnie wyjdzie taniej... Musimy jakoś rozejrzeć się za złotnikami i cenami, ale kiedy jeśli ja wychodzę z pracy o 17, a do domu zawsze jeździmy na weekend i jest już za późno żeby cokolwiek pooglądać :/
Co do rozmiarów to na mam pierścionek 16, ale czasem się kręci i zastanawiam się nad 15 jednak boję się że w ciepłe dni będzie za mała. Mój TŻ pewnie będzie miał 17-18, ma szczupłe palce.
Ze spraw ślubnych; umówiłam się do fryzjera, ale jeszcze będę rozglądać się za innymi fryzjerkami, może znajdę lepszą. W tej mieścinie koło mnie nie ma za dużego wyboru...
Szukam kursu tańca dla Nas mam nadzieję, że w kwietniu pójdziemy.
Dziewczyny jestem już przemęczona praca, pragnę odpoczynku i długiego weekendu a tutaj niestety pogoda ma się pogorszyć :/
Jutro przeprowadzamy się do nowego mieszkania mam nadzieję, że uda Nam się je na tyle ogranąć żeby od razu zostać na noc 
A tak odnośnie drinków na weselu:
Pamiętam jak kiedyś była na weselu gdzie serwowali drinki, była to generalnie nowość. I nieźle się upiłam tymi drinkami więc może nie ąz tak dużo bo drinki slodkie, pyszne i ładnie wchodza :P
Edytowane przez Robusta
Czas edycji: 2014-03-11 o 19:02
|
|
|