2014-03-11, 18:27
|
|
BAN stały
|
Dot.: Prezentacja maturalna 2014
Cytat:
Napisane przez agata1319
Wystarczyło zignorować posta  po za tym nie napisałam że nie umiem napisać , tylko zapytałam o utwory w których opisana jest stolica 
|
słownik motywów literackich zajrzyj, masa informacji.
poza tym tu pomagamy a nie robimy za kogoś wiesz? jak nie znasz książek to jak masz zamiar z nimi pracować? nie masz absolutnie żadnego pomysłu?zero?
---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------
Cytat:
Napisane przez lioele
Bo mam właśnie bohatera tragicznego w 3 epokach. Myślicie, że wypadołoby krótki streścić też te 3 epoki? Co do do tego samego tematu przez dwie osoby to mogą mieć? Bo dosyć niedawno dowiedziałam się, że osoba u mnie w klasie też ma taki.
W ogóle pisząc bibliografię myślicie , że mogę użyc tych małych opracowań(biblioteczka opracowań) ? Wtedy chyba przy nich nie musze podawać stron, bo one i tak cienke są?
A i jeszcze jedno jak biore artykuł z jakiejś gazety to wystarczy wypisanie z jakiej gazety itp i nazwe artykułu? Czy muszę też strony wypisać?
Z góry dzięki za pomoc 
|
nic nie streszczasz nie wyrobiłabyś się w czasie jak byś tak zaczęła opowiadać o epokach, pobocznych wątkach książek.
Tak, możesz użyć tych opracowań i nie musisz wpisywać stron.
z gazetą nie pomogę ale na pewno jest jakiś wzór jak ją wpisać do bibliografii. Swoją drogą bardzo fajny pomysł z tym artykułem według mnie, coś innego nić tylko ciągle te same książki w bibliografiach i linki do stron www.
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------
ach, zapomniałabym Ci napisać, że mogą mieć dwie osoby taki sam temat ale dowiedzcie się czy nie musicie mieć innych książek w bibliografiach (u mnie np. tak było) albo innych wymagań.
|
|
|