2014-03-11, 18:39
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dieta dr Ewy Dąbrowskiej
Hej, ja nie zauważyłam, zeby mi coś zniknęło, jakieś zmiany, ale też nie miałam nic. Mam takie coś, narośl taka za uchem, ale to od urodzenia i trochę się spłyciło, ale nie zniknęło, to by dopiero było, gdyby zniknęło :P Ale to nie nabyte, więc może nie zniknie 
Okresu nie mam, czekam cierpliwie, już 7 dni spóźnienia
Mi też wiele rzeczy pachnie i nęci, dzisiaj np sama na pokusę sie wystawiłam, ugotowałam mężowi groch z zasmażaną cebulką, rany, moje marzenie do zjedzenia teraz, jaka ja jestem dobra żona 
zazdroszczę Ci Jaizabela tej energi, ja to nie wiem co z tymi moimi nogami. Dzisiaj w pracy położyłam sobie na chwile na kaloryfer wyżej nogi i posiedziałam tak i lepiej mi było, więc to jakby z krążeniem, ale miałam nadzieje, że po poście, po tych 5 tygodniach, to jednak krążenie tez się jakoś podreguluje... Te nogi to jedyna rzecz, która mi doskwiera. Dosłownie czasami nie mam siły nimi ruszyć... Zawsze miałam słabe krążenie, zimne dłonie i stopy, ale to to już ludzkie pojęcie przechodzi :P Ale mam nadzieje, ze może coś tam w tych żyłach sie dzieje, może naprawia ) Hehe wszystko bym chciała, żeby się naprawiło, ale co tam, może i tak jest 
Jaizabela, skąd Ty botwinke wzięłaś?
Miłego wieczorku Kochane!
Edytowane przez agaton5
Czas edycji: 2014-03-11 o 20:15
|
|
|