| 

Dot.: Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II

jaki soczek jej dajesz??Cytat: 

| 
					Napisane przez CorkaCzarownic  tak jest, taką średnią. 
to wszystko wyjaśnia   
też miałam to pisać  
 ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Dzisiaj przyszła paczka od r_p , a w tym niekapki x2 i ten co ma lineczka to hicior. Ulka wypila z niego w ciągu kilku minut 60 ml soczku, a normalnie nie chciała pić wgl, a 60 ml soczku zajmowało jej pół dnia  |  OK DOCZYTAŁAM. gruszkowy na kupsko

wrócilismy . Ogólnie lekarz fajny. rzeczowy. póki mały jest taki malutki nie chce tej rączki ruszać bo moze bardziej uszkodzić niż pomóc wiec kontrola i najwczesniej operacja za 2 latka, bo kostka jest w ściegnie. Moze byc tak ze mały gorzej bedzie operował tą rączką ale nie jakos znacząco. Mamy na siłe nie pchać mu zabawek, tylko sam jak bedzie chciał i zachęcac co najwyżej. Natomiast w najbliższym czasie [ jak zwolni sie miejsce] jedziemy do Sosnowca do szpitala na operacje tej wyrośli na uszku.

Swoją drogą nawet nie wiem co ja mam zabrać do tego szpitala, czy bedzie miejsce zeby małęgo wykąpać, czy mogę wziąć sobie cos do jedzenia na te 3/4 dni ...
  wie ktos??  no i dobra 20 zł.. 
				__________________..

Edytowane przez ryba91
 Czas edycji: 2014-03-11 o 19:51
 |