Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-11, 20:46   #2140
CorkaCzarownic
Zadomowienie

Dot.: Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
jaki soczek jej dajesz??
OK DOCZYTAŁAM. gruszkowy na kupsko

wrócilismy . Ogólnie lekarz fajny. rzeczowy. póki mały jest taki malutki nie chce tej rączki ruszać bo moze bardziej uszkodzić niż pomóc wiec kontrola i najwczesniej operacja za 2 latka, bo kostka jest w ściegnie. Moze byc tak ze mały gorzej bedzie operował tą rączką ale nie jakos znacząco. Mamy na siłe nie pchać mu zabawek, tylko sam jak bedzie chciał i zachęcac co najwyżej. Natomiast w najbliższym czasie [ jak zwolni sie miejsce] jedziemy do Sosnowca do szpitala na operacje tej wyrośli na uszku.

Swoją drogą nawet nie wiem co ja mam zabrać do tego szpitala, czy bedzie miejsce zeby małęgo wykąpać, czy mogę wziąć sobie cos do jedzenia na te 3/4 dni ... wie ktos?? no i dobra 20 zł..
my wsio na kupsko dajemy, ale na szczęście marchewkę super przyjmuje, dzisiaj zrobiła dwie kupy nawet, jedną właśnie marchewkową, tylko szybko strasznie, bo o 12 jadła marchew z ziemniakiem (pół słoiczka już), a koło 16 poszła kupa

super, że lekarz taki fajny, a wiemy już jak jest ciężko z porządnymi lekarzami